Οι Βέλγοι «βλέπουν» παραμονή Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ!

Οι Βέλγοι «βλέπουν» παραμονή Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ!

bet365

H Κλαμπ Μπριζ θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από μερικά «βαριά» συμβόλαια, ένα εκ των οποίων είναι και του Μάικλ Κρμέντσικ, με τον ΠΑΟΚ να χαρακτηρίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή της Τσεχίας για το Euro 2020, αλλά τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον πολλών εστιάζεται στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Οι Βέλγοι θεωρούν πως ο Τσέχος επιθετικός δεν έχει την παραμικρή τύχη να παραμείνει στην Κλαμπ Μπριζ, απ’ όπου ο ΠΑΟΚ τον πήρε ως δανεικό τους προηγούμενους έξι μήνες.

«Η Κλαμπ Μπριζ θα προσπαθήσει να ενισχυθεί μετά από την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αλλά παράλληλα πρέπει να απαλλαγεί από μερικούς παίκτες. Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Μάικλ Κρμέντσικ, το μέλλον του οποίου εξακολουθεί να αποτελεί ένα ερωτηματικό», αναφέρει σήμερα η «voetbalprimeur.be».

Εκτός... μάχης Σλάβια και Σπάρτα Πράγας

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα η Σλάβια και η Σπάρτα Πράγας να έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Βελγίου, που πρόσφατα απέρριψαν την πρόταση δανεισμού που κατέθεσε η Σπάρτα Πράγας.

«Ο Κρμέντσικ φαίνεται να μένει στον ΠΑΟΚ», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Βέλγοι θεωρώντας πως η πρόταση που έχει κατατεθεί από την ελληνική ομάδα είναι η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ παράλληλα η επιθυμία του Τσέχου επιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο. Την ίδια ώρα ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Γιαν Πόντρουτζεκ, επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρονται για την στάση της Σλάβια και της Σπάρτα Πράγας, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα