Ο Μαουρίσιο είναι στις επιλογές του Άρη, όχι όμως η βασική…

Ο Μαουρίσιο είναι στις επιλογές του Άρη, όχι όμως η βασική…

Ο Μαουρίσιο είναι στις επιλογές του Άρη, όχι όμως η βασική…

bet365

Περιμένοντας την απόφαση από το CAS, ο Άρης ήδη έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους έχοντας ξεχωρίσει περίπτωση αριστεροπόδαρου winger αλλά δεν είναι ο Τόνι Μαουρίσιο…

Γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε το ενδιαφέρον του Άρη για τον 27χρονο Γαλλοπορτογάλο winger και είναι αλήθεια ότι οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία συλλογής πληροφοριών για την περίπτωσή του. Κι αυτό διότι ανταποκρίνεται στα κριτήρια που έχουν θέσει, όπως είναι το γεγονός ότι παίζει με… ανάποδο πόδι στη δεξιά πλευράς της επίθεσης καθώς επίσης και γιατί μπορεί να ανταποκριθεί και σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ωστόσο, η βασική επιλογή του Άρη δεν είναι ο Τόνι Μαουρίσιο δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει απορριφθεί η περίπτωσή του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Gazzetta, όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Άρη, ο Μαουρίσιο έβαλε σε προτεραιότητα την προοπτική συνεργασίας του με την ελληνική ομάδα, αφήνοντας αρχικά τις επιλογές που του παρουσιάσουν από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού Πρωταθλήματος όπως είναι αυτή της Σοσό. Το μέλλον αυτής της υπόθεσης βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη ο οποίος όμως έχει εστιάσει σε άλλη περίπτωση αθλητή και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Σε περίπτωση που προκύψει διαφωνία, τότε θα ασχοληθεί πιο έντονα με τον Μαούρισιο, αν φυσικά είναι διαθέσιμος.

Βέβαια, παραμένει ο αστερίσκος της απόφασης του CAS καθώς στην παρούσα στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, η απόφαση αναμένεται μέχρι τις 15 Ιουνίου πράγμα που σημαίνει ότι ενδεχομένως κι εντός της εβδομάδας οι «κίτρινοι» θα γνωρίζουν αν θα μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα τους. Αυτό δεν τους εμποδίζει όμως στην πραγματοποίηση επαφών με τους παίκτες που ενδιαφέρουν καθώς οφείλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι στο ενδεχόμενο θετικής απόφασης από το CAS.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα