Οι Γάλλοι γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Τόνι Μαουρίσιο

Οι Γάλλοι γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Τόνι Μαουρίσιο

Οι Γάλλοι γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Τόνι Μαουρίσιο

bet365

Δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας θέλει τον Άρη να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Γαλλοπορτογάλο επιθετικό, Τόνι Μαουρίσιο, ο οποίος ανήκει στη Λανς.

Είναι γνωστό ότι ο Άρης έχει απλώσει δίχτυα στη γαλλική αγορά με την προσδοκία ότι θα δικαιωθεί στο CAS και θα αποκτήσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.lavoixdunord.fr», οι «κίτρινοι» είναι μεταξύ των ομάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον δανεισμό του 27χρονο Γαλλοπορτογάλου, Τόνι Μαουρίσιο, ο οποίος δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο της Λανς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Τουλάχιστον πέντε φιλόδοξες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (του γαλλικού Πρωταθλήματος εκδήλωσαν ενδιαφέρον όπως και οι Σταντάρ Λιέγης, Κορτράικ καθώς επίσης και ο Άρης ο οποίος έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Τόνι Μαουρίσιο είναι αριστεροπόδαρος αλλά αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης όσο και «10αρι», αναφέρει το δημοσίευμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λανς έως το 2023 αλλά δεν βρίσκεται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς, κυρίως όμως θέλει αλλάξει περιβάλλον και να αγωνιστεί σε μια ομάδα στην οποία θα έχει βασικό ρόλο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Λανς προσανατολίζεται στη λύση του δανεισμού, προφανώς, με option αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τα χαρακτηριστικά του Μαουρίσιο ταιριάζουν στα κριτήρια που έχει θέσει ο Άρης για την ενίσχυσή του στο επιθετικό άκρο.

Η καριέρα του Μαουρίσιο

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μέτρησε 26 συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά είχε υποστηρικτικό ρόλο καθώς μόλις δύο φορές ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Έτσι τελείωσε τη σεζόν με τέσσερις αγώνες στη Ligue 1. Ο Μαουρίσιο αγωνίστηκε στη Λανς στην τελευταία διετία και σε 58 αγώνες είχε τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Προηγήθηκε μια τριετία στη Βαλενσιέν όπου ουσιαστικά ανέβασε την τιμή της μετοχής του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου με 80 συμμετοχές, 17 γκολ και 14 ασίστ. Στη διετία 2015-17 ήταν στην Μπουλόν όπου μέτρησε 56 συμμετοχές και είχε 10 γκολ και επτά ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα