Η υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει στον Ολυμπιακό Β' (vid)

Η υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει στον Ολυμπιακό Β' (vid)

Η υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει στον Ολυμπιακό Β' (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και το πως να ενισχύσει την ομάδα Β' έχοντας κάνει κινήσεις και δρομολογήσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Αγκιμπού Καμαρά από τη Λιλ.

Η γαλλική αγορά είναι αυτή που κάνει ξανά δυνατό... παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Για ακόμα μία χρονιά. Έτσι εκτός από περιπτώσεις εξτρέμ από τη Γαλλία όπως των Ντελ Καστίγιο και Μπουανγκά ο πειραϊκός σύλλογος έχει ρίξει εκ νέου τα... δίχτυα του και σε πιο μικρές ηλικίες.

Μία τέτοια μεταγραφική υπόθεση που έχει ξεχωρίσει για τον Ολυμπιακό είναι του Αγκιμπού Καμαρά. Του νεαρού μεσοεπιθετικού της Λιλ που θεωρείται ένα ιδιαίτερα μεγάλο ταλέντο και που οι πρωταθλητές Ελλάδας πλησιάζουν για τα καλά στο να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Και αυτό διότι και ο ίδιος ο παίκτης στα 20 του χρόνια δεν θέλει να μείνει στη Λιλ και έχει πειστεί για το πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων. Στην πρώτη ομάδα της Λιλ μάλιστα έπαιξε ένα ματς, στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου σκόραρε κιόλας αλλά στις μετέπειτα επαφές που έγιναν δεν επήλθε συμφωνία στο να υπογράψει νέο και κλειστό επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Αγκιμπού Καμαρά προορίζεται για τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνιστά ένα σημαντικό απόκτημα για τους Πειραιώτες. Ο Καμαρά είναι 20 ετών και παίζει ακραίος επιθετικός, φορ αλλά και έξω δεξιά και αριστερά στον άξονα. Με τη Β' ομάδα της Λιλ είχε 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ουσιαστικά ήταν παίκτης της Β' ομάδας της Λιλ (που προοριζόταν όμως για την Α' ομάδα) και είναι από τη Γουϊνέα. Ένας ακόμα Καμαρά δηλαδή για τους Ερυθρόλευκους. Είναι μάλιστα ήδη διεθνής με τη μεγάλη Εθνική της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα