Οι διεθνείς του Ολυμπιακού που παίρνουν... ανάσες και δεν πήγαν στις Εθνικές τους

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού που παίρνουν... ανάσες και δεν πήγαν στις Εθνικές τους

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού που παίρνουν... ανάσες και δεν πήγαν στις Εθνικές τους

bet365

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας  του Ολυμπιακού στις 15 Ιουνίου είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες που θα έχουν διεθνείς που δεν επιβαρύνθηκαν με τις Εθνικές τους.

Ήταν ένα διάστημα που υπήρχαν αγώνες για τις Εθνικές ομάδες. Και ο Ολυμπιακός έχοντας αρκετούς διεθνείς αναγκαστικά θα έπρεπε να δώσει κάποιες παραπάνω ημέρες για ξεκούραση στους παίκτες που θα πήγαιναν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την ευτυχή συγκυρία στο να διαθέτει αρκετούς διεθνείς τους που δεν... φορτώθηκαν με το πρόγραμμα των Εθνικών τους. Οι Σα και Σεμέδο προφανώς και θα ήθελαν να είναι στο Euro αλλά αυτό δεν συνέβη.

Ο Φορτούνης έλλειψε από την Εθνική καθώς ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους και φυσικά την έκανε αποδεκτή την επιθυμία του ο Φαν'τ Σχιπ. Για τον Καμαρά και τον Ρέαμπτσιουκ οι πρωταθλητές είχαν ζητήσει να μην πάνε στις Εθνικές τους καθώς είχαν θέματα ετοιμότητας και εν τέλει δεν πήγαν. Ο Ελ Αραμπί έκανε χειρουργείο στη μύτη του και έτσι τέθηκε off από το Μαρόκο. Ο Μπα επίσης δεν πήγε στην Εθνική του μετά την επέμβαση στη μέση του.

Με αυτά και με αυτά μαζεύονται αρκετοί παίκτες που πήραν σημαντικές... ανάσες. Ποδοσφαιριστές που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στις Εθνικές τους και θα έπαιζαν αυτό το διάστημα. Κάτι που σίγουρα είναι θετικό για τον Μαρτίνς και το επιτελείο του στον Ολυμπιακό αλλά και για την ομάδα φυσικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα