ΠΑΟΚ: Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ντομένικο Τέτι

ΠΑΟΚ: Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ντομένικο Τέτι

ΠΑΟΚ: Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ντομένικο Τέτι

bet365

Το όνομα του Ντομένικο Τέτι παραμένει ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, που παραμένει κενή από τον περασμένο Μάρτιο όταν παραιτήθηκε ο Όλαφ Ρέμπε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (3/6) δε θέλησε να βάλει πίεση, όπως είπε, στο κλαμπ για τον αθλητικό διευθυντή. Ωστόσο το κενό που υπάρχει από τον περασμένο Μάρτιο όταν και παραιτήθηκε από το πόστο ο Όλαφ Ρέμπε είναι δεδομένο και το θέμα του διαδόχου του αποτελεί μια σημαντική εκκρεμότητα.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις αρκετών υποψηφίων για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι υποστηρικτής των πρότζεκτ που υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη, όπως πχ. αυτό της Red Bull Σάλτσμπουργκ και της Λειψίας.

Ο Γερμανός Γιοχάνες Σπορς, ενδεχομένως, να μπορούσε να υποστηρίξει κάτι ανάλογο, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 με τη Φίτεσε, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Ντομένικο Τέτι.

Ο 44χρονος Ιταλός, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Gazzetta, είναι χωρίς δουλειά από τον Φεβρουάριο, μετά το τέλος της παρουσίας από τον Οκτώβριο του 2018 στον ΑΠΟΕΛ και την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Με παρουσία για τρία χρόνια στη Λουγκάνο (Ελβετία) και για ένα μεγάλο διάστημα στη Σαμπντόρια και τη Νοβάρα, ο Μιλανέζος αθλητικός διευθυντής έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από ιταλικούς συλλόγους, όπως η Πίζα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και να έχουν συζητήσει σχετικά με το πρότζεκτ που θέλει να δημιουργήσουν υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πάντως, ο Τέτι αρνείται κατηγορηματικά να επιβεβαιώσει κάθε πληροφορία γύρω από το όνομά του. «Δεν έχω να δηλώσω τίποτα», είχε πει όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Πίζα, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα