Μεταξάς: «Με χαρά επιστρέφω στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Μεταξάς: «Με χαρά επιστρέφω στην Ελλάδα»

bet365

Ο νέος κόουτς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε αισιόδοξος πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα συνεχίσει την καλή πορεία

«Κάτοικος» Ιωαννίνων είναι από σήμερα (6/3) ο Ηρακλής Μεταξάς, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ. Ο 54χρονος θα εργαστεί για 2η φορά στη χώρα μας καθώς στο παρελθόν ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας ως άμεσος συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε και μέσω της ιστοσελίδας του «Αγιαξ της Ηπείρου» έδειξε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά. «Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη για την τιμή που μου έκανε. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία δυο χρόνια και θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν φιλοδοξίες εκ μέρους της διοίκησης και από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων και στόχων ήρθαμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ για την πρώτη ημέρα στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα είναι κοντά μας και ο λαός του ΠΑΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα