ΑΕΚ: Οι κιτρινόμαυρες μεταγραφικές υποθέσεις...

ΑΕΚ: Οι κιτρινόμαυρες μεταγραφικές υποθέσεις...

ΑΕΚ: Οι κιτρινόμαυρες μεταγραφικές υποθέσεις...

bet365

Το Gazzetta καταγράφει όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες για όλες τις θέσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Α.Ε.Κ. και εστιάζει σε πρόσωπα και καταστάσεις

Διανύουμε το πιο σημαντικό καλοκαίρι για την ΑΕΚ σχετικά με τη δημιουργία της ομάδας με... φόντο τη μεγάλη επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό μοιάζει να είναι ένα γεγονός που έχουν εμπεδώσει για τα καλά οι διοικούντες το club. Κύρια αποδεικνύεται από τις αναζητήσεις στο κομμάτι της ενίσχυσης από τους ανθρώπους που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό και οι οποίες ήδη επιβεβαιώνουν ότι αυτό το καλοκαίρι συνιστά προτεραιότητα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα κάνουν τη διαφορά.


Παρακάτω θα «δούμε» μαζί τις υποθέσεις που είτε τρέχει η ΑΕΚ είτε εκείνες που έχει ήδη αποκτήσει και πιστοποιούν όσα σημειώνουμε στην εισαγωγική παράγραφο του κειμένου που διαβάζετε. Οι Παπαδημητρίου και Κονέ μετά το deal της διοίκησης με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν πιο άμεσα τις υποθέσεις που απασχολούν και πλέον έχουν (και) την απαραίτητη έγκριση από τον άνθρωπο που θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο...

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει τις οδηγίες προς... εκτέλεση στα πρόσωπα εμπιστοσύνης του. Κατέστησε σαφές τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι που διανύουμε, πώς και πού χρειάζεται απαραίτητα να ενισχυθεί η ομάδα και έτσι από πολύ νωρίς (μήνες τώρα) είναι ξεκάθαρο τι ψάχνουν οι υπεύθυνοι του καθαρά ποδοσφαιρικού πρότζεκτ. Μια προς μια τις θέσεις έχει αναφέρει και υπογραμμίσει το απόλυτο αφεντικό της ΑΕΚ προς όλους (και στους δημοσιογράφους ώστε να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας) και έτσι κανείς δεν γίνεται να... λαθέψει τουλάχιστον στο τι αναζητεί η Ένωση.

Το Gazzetta καταγράφει όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες γύρω από κάθε θέση που αναζητεί η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της. Μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτουν πολλά πράγματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι μέρα με τη μέρα, ακόμη και ώρα με την ώρα αν προκύπτουν νέες (άχαστες) ευκαιρίες στην... αγορά, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα κάθε υπόθεσης!

Της αμύνης τα παιδιά, Στάνκοβιτς, Πλάνιτς και άλλοι!

stank

Στην άμυνά της η ΑΕΚ, όπως είχατε διαβάσει σε τούτο το site από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει στόχο να πάει σε extreme make over... Κοινώς να αλλάξει τα περισσότερα πρόσωπα που αποτελούν την πίσω ζώνη της η οποία προκάλεσε αναμφισβήτητα κατάθλιψη σε ΟΛΟΥΣ τη σεζόν που μας πέρασε. Νέος τερματοφύλακας, νέοι κεντρικοί αμυντικοί, νέα ακραία μπακ... Αν μη τι άλλο ήδη αποδεικνύεται στην πράξη ότι αυτό θα πράξει η ΑΕΚ.


Αποκτήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την κιτρινόμαυρη εστία και πλέον Παπαδημητρίου, Κονέ (και όχι μόνο) τρέχουν να τελειώσουν του κεντρικού αμυντικού ηγέτη, να βρουν τον αντί-Τσιγκρίνσκι, όπως έχουμε σημειώσει μήνες τώρα. Έτοιμοι είναι και έχουν περιπτώσεις που προχωράνε και ΔΕΝ είναι ο Πλάνιτς αυτός που θέλουν για να ηγηθεί της άμυνας της ΑΕΚ. Η επιθυμία και ο στόχος των ανθρώπων που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό αφορά ποδοσφαιριστή με ανάλογα δεδομένα βιογραφικού με εκείνα του Νταμιάν ντα Σίλβα...

Σε ότι αφορά τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό είναι ξεκάθαρο ότι παίζει δυνατά η περίπτωσή του και θα προχωρήσει κιόλας αν ισχύσει αυτό που έχει μεταφέρει ο ίδιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ και αποκάλυψαν μέρες πριν τα media στην πατρίδα του. Ότι δηλαδή θα φύγει ως ελεύθερος από την Μακάμπι Χάιφα στην οποία πήγε το προηγούμενο καλοκαίρι. Στην Ένωση δεν ξεχνάνε την περίπτωσή του, αντίθετα του δείχνουν ότι θέλουν και είναι μόνιμα ζεστοί, διότι και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον θεωρεί πολύ καλή περίπτωση στόπερ!

Υπάρχουν πάντως και τα δεδομένα από Ισραήλ και αυτά τούτη τη περίοδο αναφέρουν ότι, αφενός δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον πρόσωπο του Πλάνιτς από την Μακάμπι Χάιφα που να δικαιολογεί τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, αφετέρου στόχος της διοίκησης των πρωταθλητών Ισραήλ είναι να μείνει ο Σέρβος στόπερ και να αποκτηθεί ένας ως τρίτος για το ρόστερ τους. Ρεπορτάζ σημαίνει να 'χεις ΟΛΑ τα δεδομένα από τις εμπλεκόμενες πλευρές! Στην άμυνά της η ΑΕΚ έχει προσθέσει επίσης τους Μήτογλου και Γούτα που θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτούς, τη στιγμή που υπάρχει ο Σβάρνας που ψάχνεται και οι Νεντελτσιάρου και Χνιντ για τους οποίους... ψάχνεται η ΑΕΚ να γλιτώσει!

Ο Αραούχο, ο Εντσάμ και οι ακραίοι...

ntcham
Αφού αναλώσαμε το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου και του ρεπορτάζ στην πίσω (ιδιαίτερα προβληματική και με μεγαλύτερη ανάγκη για αλλαγές) ζώνη της ΑΕΚ πρέπει να πάμε και πιο... μπροστά. Μα θα πει κανείς και με το δίκιο του «γιατί ρε Τσακ; Για ακραία μπακ μας είπες;». Η πραγματικότητα και το ρεπορτάζ σε ότι αφορά στα άκρα της άμυνας αναφέρει πως είναι υποθέσεις οι οποίες, αν δεν προκύψουν σούπερ λύσεις ξαφνικά και άμεσα, θα πάνε πιο πίσω στο σχεδιασμό από εκείνη του στόπερ, του χαφ και του φορ... Θα πρέπει πρώτα επίσης να υπάρξουν – τρέξουν απομακρύνσεις.

Κοινώς δεν θα μείνουν όλοι οι αριστεροί διαθέσιμοι μπακ (Λόπες, Ινσούα, Μιτάι) και αντίστοιχα δεξιοί (Μπακάκης, Νταντσένκο, Ραντόνια και Βασιλαντωνόπουλος που πλέον βέβαια είναι ελεύθερος επί της ουσίας). Στα χαφ έχει προκύψει η περίπτωση του Εντσάμ η οποία αναμφισβήτητα συνιστά κίνηση που απογειώνει όλη τη μεσαία γραμμή... Γι' αυτό και δεν είναι εύκολη υπόθεση, αντίθετα είναι δύσκολη, το γνωρίζουν στην ΑΕΚ αυτό καλά και δη ο Κονέ που τρέχει το θέμα δυο ολόκληρους μήνες χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διαρροή έως τώρα που προφανώς και κάνει κακό στην προσπάθεια...

Προφανώς και στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του Κρίστισιτς ο οποίος (ποτέ μάλλον αν κρίνουμε από τη μέτρια απόδοσή του) δεν θέλει να είναι στην ΑΕΚ και την Αθήνα με έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Εντσάμ θα αποτελεί απογείωση αφού τέτοιο παίκτη, σε αυτήν την ηλικία, δύσκολα έως απίθανα συναντάς σε ανταγωνιστική ομάδα. Από κει και πέρα το μόνο μεγάλο ερωτηματικό δίχως απάντηση με κίνηση προς κάποιο πρόσωπο είναι ο «έξω αριστερά» που είπε ο Μελισσανίδης, ο αριστερός εξτρέμ ντε.

Διότι για το φορ τα δεδομένα είναι απλά για την ΑΕΚ: κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε πίσω και να κρατήσουμε για πάντα κοντά μας τον Σέρχιο Αραούχο. Και πολύ σωστά το προσπαθούν, πολύ σωστά και ειδικότερα από τη στιγμή που «λυσσάει» γι' αυτόν και ο Μιλόγεβιτς. Ο Αργεντινός φορ είναι στο μυαλό του ήδη στην ΑΕΚ (έχει συμφωνήσει εννοείται) και μάλλον έτσι το 'χουν και στην Ένωση σε ότι αφορά τον λατρεμένο «Τσίνο»! Μένει να βρεθεί η φόρμουλα με την Λας Πάλμας και τον Ραμίρεθ που πάντα φέρνει δυσκολίες αλλά και ευτυχή κατάληξη όταν πρόκειται για τον Αργεντινό φορ και deal με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα