«Η ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο στον Εντσάμ»

«Η ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο στον Εντσάμ»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο στον Εντσάμ»

bet365

Σύμφωνα με τη Sun, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο στον Γάλλο μέσο, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τη Σέλτικ.

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον 25χρονο Γάλλο μέσο να επιδιώκει να αποχωρήσει ελεύθερος από τη Σέλτικ, όπως διαβάσατε αναφορικά με τα δεδομένα της υπόθεσής του.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, σε κάθε περίπτωση όμως αναφορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ γίνεται και στη Σκωτία, με τη Sun να τονίζει ότι Εντσάμ και Σέλτικ μπορεί να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία έχει ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της Sun, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει στον 25χρονο Γάλλο μέσο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Η ΑΕΚ γνωρίζει την κατάσταση με το συμβόλαιο του Εντσάμ και είναι διατεθειμένη να τον κάνει δικό της», προσθέτει η σκωτσέζικη έκδοση της εφημερίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα