Η περίπτωση του χαφ Κάκτας για τον Ολυμπιακό (vids)

Η περίπτωση του χαφ Κάκτας για τον Ολυμπιακό (vids)

Η περίπτωση του χαφ Κάκτας για τον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Το όνομα του χαφ Κάκτας συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό εκτός από την ΑΕΚ. Δεν θέλησε να κάνει σχόλιο η πλευρά του παίκτη.

Στα 29 του χρόνια ο Μίγιο Κάκτας έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 20 αγώνες και με το συμβόλαιό του να εκπνέει άμεσα. Παίκτης που αγωνίζεται ως εξάρι, οκτάρι αλλά και δεκάρι με θητεία και στη Ρωσία με τη Ρούμπιν Καζάν.

Ο Μίγιο Κάκτας κυρίως είναι οκταροδεκάρι και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021. Ήδη αρκετές ομάδες τον... τριγυρίζουν και σύμφωνα με κροατικά ρεπορτάζ υπάρχει ενδιαφέρον και σχετική κρούση και από τον Ολυμπιακό (εκτός από την αναφορά που έγινε για την ΑΕΚ). Η πλευρά του παίκτη δεν θέλησε στην παρούσα φάση να τοποθετηθεί για τα μεταγραφικά αυτά σενάρια αλλά έδειξε ενημέρη. Πάντως το φοβερό είναι πως και εδώ μεταξύ των ομάδων που θέλουν τον έμπειρο Κροάτη είναι και η Μπεσίκτας. Ο Κάκτας έχει βγει τοπ σκόρερ στην Κροατία το 2018-2019 και ενώ είχε πάρει Κύπελλο Κροατίας το 2012-2013. Ο Ολυμπιακός πάντως αναζητά παίκτη στη θέση του και παραδοσιακά κοιτάζει και την κροατική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα