Super League 2, Νότιος όμιλος: Φινάλε με «τεσσάρα» του Ολυμπιακού Β' στην έδρα του Παναθηναϊκού Β'

Newsroom
ελλαδα

bet365

Παρότι έχουν υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, ο Ολυμπιακός Β' ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Super League 2 με μία μεγάλη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού Β' (4-1). Νίκη και κορυφή στα play out για το Αιγάλεω κόντρα στην Παναχαϊκή (1-0).

Τόσο ο Ολυμπιακός Β' όσο και ο Παναθηναϊκός Β' έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά στη Γ' Εθνική και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για τα play out δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως είχε γοήτρου, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με το ευρύ 4-1 μέσα στη Λεωφόρο. Από την άλλη ο Αιγάλεω επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής και τερμάτισε στην κορυφή των play out.

Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β' 1-4

Σκόρερ: 30' Καλοσκάμης - 1', 50', 75' Μπα, 52' Σαπουντζής

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 νικώντας με το ευρύ 4-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα με το οποίο και οι δύο ομάδες αποχαίρετησαν την κατηγορία καθώς έχουν υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική. Ο Μπα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό για τον Ολυμπιακό και η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 30ο λεπτό από το Καλοσκάμη, ο οποίος έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες χρειάστηκαν δύο λεπτά (50'-52') για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη και πάλι στον Μπα αλλά και τον Σαπουντζή. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπα που έκανε χατ-τρικ.

Παναθηναϊκός Β': Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηϊωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος (85′ καρβούνης), Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσεβάς), Καραμπάς (66′ Τουρκοχωρίτης)

Ολυμπιακός Β': Μπότης, Μπα (75′ Βλαχομήτρος), Λάιτνερ (80′ Καράκουτης), Ρέτσος, Μαρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46’Αργυρίου), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46′ Σγουρός)

Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0

Σκόρερ: 76' Παυλάκης

Τη φετινή σεζόν έκλεισαν το Αιγάλεω με την Παναχαϊκή, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 των Πατρινών και να ολοκληρώνουν τη χρονιά στην κορυφή των play out. Αμφότερες είχαν κλειδώσει την παραμονή τους για τη νέα χρονιά και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, ήταν ο Παυλάκης στο 76'.

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Πολίτης (46′ Παυλάκης), Ταμπάς, Μπαρδάς, Καρρίκι (46′ Ζιούλης), Κωνσταντακόπουλος (59′ Ζαροκώστας), Γαρουφαλιάς, Μπάμπης, Νταβιώτης, Δημητριάδης, Μπουλλάρι

Παναχαϊκή: Οικονομάκης, Τσακνής, Μασούρας, Γαϊτανίδης (53′ Αλιμπέ), Μπαξεβάνος, Καραγιάννης, Τραορέ (68′ Παπαηλιού), Προύντζος, Ντε Τόμας, Ζέκχοφ, Σμαλής

Η τελική βαθμολογία

6. Αιγάλεω 30 (10 ματς)
7. Παναχαϊκή 30 (10 ματς)
8. Διαγόρας 29 (10 ματς)
--------------------------
9. *Ολυμπιακός Β' 23 (10 ματς)
10. Γιούχτας 21 (10 ματς)
11. Παναθηναϊκός Β' 20 (10 ματς)

*Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί από πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι στην επιμέρους βαθμολογία των play out είναι -5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα