Super League 2 - Play off Νοτίου Ομίλου: «Εξάρα» τα Χανιά στην Ηλιούπολη, λευκή ισοπαλία μεταξύ Καλαμάτας και Ιωνικού

Newsroom
Χανιά - Ηλιούπολη

bet365

Τα Χανιά στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή σεζόν επικράτησαν με το εμφατικό 6-2 της Ηλιούπολης, ενώ χωρίς τέρματα έληξε το Καλαμάτα - Ιωνικός για την προτελευταία αγωνιστική των play off του Νοτίου Ομίλου της SL2.

Χανιά - Ηλιούπολη 6-2

Σκόρερ: 6′, 30′, 81' Μάναλης, 26′ Λεμονής, 64' Μιούλερ, 92' Σερβιλάκης – 19′ πεν., 68' Παντελίδης

Τα Χανιά χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κούρσα της ανόδου με την Athens Kallithea επικράτησαν με το εμφατικό 6-2 της Ηλιούπολης. Ο Μάναλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 6', με τον Παντελίδη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να ισοφαρίζει για την Ηλιούπολη στο 19'. Η αντίδραση των Χανίων ήταν άμεση που πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Λεμονή στο 26' κάνοντας το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάναλης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Τα Χανιά βρήκαν και τέταρτο τέρμα με τον Μιούλερ στο 64', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παντελίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε σε 4-2 για την Ηλιούπολη. Ο Μάναλης στο 81' σημείωσε χατ-τρικ και στο 92' ο Σερβιλάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-2. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς των Χανίων για τη φετινή σεζόν καθώς την τελευταία αγωνιστική η κρητική ομάδα έχει ρεπό.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος (54′ Σέχου), Μαζουλουξής, Κατσούρι (54′ Νίλι), Σιλά (61′ Σερβιλάκης), Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης (82′ Βόρφι), Κόλα (61′ Μιούλερ), Μάναλης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Τσαφταρίδης, Βασιλούδης, Παντελίδης, Κρέτση, Γκουτσούλιας, Ανδρέου (46′ Λατίνοβιτς), Φουρλάνος, Φρίμποργκ, Βενάρδος.

Καλαμάτα - Ιωνικός 0-0

Κανένα βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε στο ματς της Καλαμάτας με τον Ιωνικό, με τη «Μαύρη Θύελλα» να έχει τερματίσει στην τελευταία θέση των play off του Νοτίου Ομίλου και τον Ιωνικό να βρίσκεται στην 4η θέση, χωρίς να κυνηγάει κάτι εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Το παιχνίδι δεν... ξεκόλλησε από το μηδέν, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Αμφότερες οι ομάδες κλείνουν τη σεζόν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με την Καλαμάτα να αντιμετωπίζει την Athens Kallithea και τον Ιωνικό να κοντράρεται με την Ηλιούπολη.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Κωστούλας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (68′ Κωνσταντινόπουλος), Λόπεζ (76′ Μόζερ), Άλβες (68′ Κάνιας), Ακόστα (68′ Γρίβας), Πάσας (84′ Μουζάκης).

Ιωνικός (Σπανός): Χριστοδούλης, Σαλίνας, Ντάουντα, Γκίνη (86′ Γκαρντάφσκι), Ιωαννίδης (63′ Σερπέζης), Οικονομόπουλος, Σόουζα, Μπορταγκαράι, Δρίτσας (58′ Λινάρδος), Ζάχαβι.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής play off Νοτίου Ομίλου

Τετάρτη 15/5
Χανιά - Ηλιούπολη 6-2
Καλαμάτα - Ιωνικός 0-0

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 38 (7 ματς)
2. Χανιά 35 (8 ματς)
3. Ιωνικός 28 (7 ματς)
4. Ηλιούπολη 28 (7 ματς)
5. Καλαμάτα 20 (7 ματς)

Τελευταία αγωνιστική (22/5)

Athens Kalithea - Καλαμάτα
Ηλιούπολη - Ιωνικός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα