Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο Ολυμπιακός Β' και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0

Ο Ολυμπιακός Β'

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με το Αιγάλεω σε ένα ματς της Super League 2 όπου σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ήταν εκείνος που έκανε ένα story για να διαμαρτυθεί για την κατάσταση του γηπέδου του Αιγάλεω στο οποίο αγωνίστηκε η δεύτερη ομάδα των «Ερυθρολεύκων». Ο κακός αγωνιστικός χώρος στο Αιγάλεω δέσποσε σε αυτό το 0-0 του Ολυμπιακού Β' με την τοπική ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο το Αιγάλεω κατάφερε να απειλήσει και συγκεκριμένα στο 25′ με σουτ του Ραμίρεζ το οποίο κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός. Είχε μία καλή στιγμή στο 68′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρούτσου όμως ο Κατσιμήτρος κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 72′ έγινε η σέντρα από τα αριστερά και ο Ραμίρεζ ξανά για το Αιγάλεω, έκανε το γυριστό πλασέ με τον Παπαδούδη να αντιδρά σωστά.

Στο 82ο λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν ο Σαπουντζής έκανε το μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικώς έμειντ ο 0-0 ως το τέλος.

Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας και Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς).

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης και Πινακάς (79′ Σαπουντζής).

Η βαθμολογία

1. Χανιά 18
2. Καλαμάτα 15
3. Athens Kallithea 14
4. Ιωνικός 11
5. Ηλιούπολη 10
-------------------------
6. Γιούχτας 10
7. Διαγόρας 9
8. Αιγάλεω 8
9. Τηλυκράτης Λευκάδας 6
10. Παναθηναϊκός Β’ 6
11. Ολυμπιακός Β' 3
-------------------------
12. Παναχαϊκή 2

*Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β' 0-0

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Καλαμάτα – Διαγόρας (15:00)
Γιούχτας – Χανιά (15:00)
Τηλυκράτης – Παναχαϊκή (15:00)
Ιωνικός – Athens Kallithea (15:00)

• Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β' – ΠΑΕ Ηλιούπολη αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β' σε αγώνες ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ) και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.

• Το Δ.Σ της Super League 2 αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ και του αγώνα του 2ου γύρου ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Άρθρο 8 παρ.8 ΚΑΠ).

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα