Ηρακλής: «Προκαλεί θλίψη ο αγωνιστικός χώρος στο Καυτανζόγλειο»

Ηρακλής: «Προκαλεί θλίψη ο αγωνιστικός χώρος στο Καυτανζόγλειο»

Newsroom
Καυτανζόγλειο

bet365

Για ακόμα μία φορά στον Ηρακλή αναφέρονται στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως προκαλεί θλίψη.

Ο Ηρακλής φιλοξενείται την Κυριακή από τη Νίκη στον Βόλο, με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Στην αναφορά τους για την προετοιμασία στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στέκονται στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως προκαλεί θλίψη.

Αναλυτικά η αναφορά του «γηραιού» έχει ως εξής: «Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς μπροστά της έχει το δύσκολο και άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, με αντίπαλο τη Νίκη, για την 8η αγωνιστική της Superleague 2.

Η σημερινή μεσημεριανή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τρίγλιας, με τους παίκτες της ομάδας μας αλλά και το τεχνικό τιμ να μένουν αρκετά ικανοποιημένοι από την εξαιρετική ποιότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, μία τελείως διαφορετική εικόνα απ’ αυτήν του Καυτανζογλείου Σταδίου, που προκαλεί θλίψη. Αποτέλεσμα ήταν η προπόνηση να πραγματοποιηθεί μέσα σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα, με την διάθεση όλων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αφού οι συνθήκες δουλειάς ήταν οι ιδανικές, όπως σχολίασαν άπαντες.

Το κύριο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο το τεχνικό επιτελείο είχε τη δυνατότητα να δει στην εφαρμογή τους συστήματα, σχηματισμούς και επί μέρους τακτικές. Αρχικά, η προπονητική μονάδα ξεκίνησε με το γενικό μέρος της προθέρμανσης, όπου οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν πρόγραμμα ευλυγισίας και συναρμογής, έπειτα πέρασαν στο ειδικό στάδιο όπου και προετοιμάστηκαν για το οικογενειακό δίτερμα, κυρίως μέσω ασκήσεων ταχύτητας και τεχνικής. Μετά το παιχνίδι, οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις με τελειώματα στις εστίες και ολοκλήρωσαν την προπονητική μονάδα με πρόγραμμα αποθεραπείας».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα