Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Αιγάλεω ο Χρήστος Δάρας

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Αιγάλεω ο Χρήστος Δάρας

Newsroom
Ο Χρήστος Δάρας

bet365

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε το Αιγάλεω, με τους «κυανόλευκους» να έρχονται σε συμφωνία με τον Χρήστο Δάρα που θα αναλάβει τα ηνία του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Το Αιγάλεω εκτός από το ρόστερ προσπαθεί να ενισχυθεί σε πολλά επίπεδα και ένα από αυτά είναι η ιατρική περίθαλψη των παικτών. Οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν την συνεργασία με τον Χρήστο Δάρα που αναλαμβάνει τα ηνία του ιατρικού επιτελείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Επικεφαλής Ιατρικού επιτελείου ο Χρήστος Δάρας - Συνεργασία με Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπεδικό - αθλητίατρο, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και λαμπρό επιστήμονα, Χρήστο Δάρα.

Ο κ. Δάρας αναλαμβάνει επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για τους αθλητές μας.

Παράλληλα, το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, αποτελεί πλέον και χορηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, καθώς αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη ιατρικής περίθαλψης της ομάδα μας.

Η ΠΑΕ καλωσορίζει στη μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια του Αιγάλεω τον διακεκριμένο επιστήμονα Χρήστο Δάρα και του εύχεται υγεία και δύναμη».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα