Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Ένα γκολ αρκούσε για Ιωνικό και Athens Kallithea

Newsroom
Ο Λουκίνας σκοράρει για την Καλλιθέα

bet365

Εντός έδρας νίκες με 1-0 για Ιωνικό και Athens Kallithea επί των Τηλυκράτη Λευκάδας και Γιούχτα αντίστοιχα για την 4η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της SL2.

Ιωνικός - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0

Σκόρερ: 5′ Οικονομίδης

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Τηλυκράτη, με την ομάδα της Λευκάδας να υποχρεώνεται στην τρίτη της σερί ήττα. Ο Ιωνικός πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ, καθώς μόλις στο 5' ο Οικονομίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παρδαλού γράφοντας το 1-0. Η ομάδα της Νίκαιας θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα αλλά στάθηκε άτυχη στο 36' με διπλό δοκάρι! Αρχικά ο Ζάχαβι είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο κάθετο και στο ριμπάουντ ο Γιακουμάκης είδε και αυτός το δοκάρι να του στερεί τη δυνατότητα να κάνει το 2-0. Ο Ιωνικός στο δεύτερο μέρος κράτησε αυτό το ισχνό προβάδισμα, φτάνοντας και στο τρίποντο.

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης (72′ Ιμεραλιλάι), Σόουζα, Ζάχαβι, Γκοράνοφ (72′ Τασουλής), Κάνκολα, Οικονομίδης, Λινάρδος (61′ Γκαρντάφσκι), Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης, Ζοάο Σίλβα (72′ Ντάουτα).

Τηλυκράτης Λευκάδας: Παρδαλός, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος (61′ Νιφορόπουλος), Σπανουδάκης, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Περιστέρης (61′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι.

Athens Kallithea - Γιούχτας 1-0

Σκόρερ: 51′ Λουκίνας

Δεύτερο σερί τρίποντο για την Athens Kallithea, η οποία επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα στο «Ελ Πάσο». Η ομάδα της Καλλιθέας είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Μια στο 26' με τον Βασιλόγιαννη να μην μπορεί να νικήσει τον Πρινιωτάκη, και άλλη μια στο 34' όταν πάλι ο γκολκίπερ του Γιούχτα είπε «όχι» σε προσπάθεια του Μανθάτη, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν μια συμπαγή εικόνα προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ο Γιούχας πήγε να απειλήσει με τον Ροβίθη, ο οποίος στο 50' δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση από πλεονεκτική θέση και τελικά ένα λεπτό αργότερα η Athens Kallithea με την τρίτη της ευκαιρία πήρε το προβάδισμα. Ο Μανθάτης έβγαλε τη σέντρα και ο Λουκίνας βρήκε δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν και δεύτερο τέρμα στο 62' όταν ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ο Γιούχτας διεκδίκησε τις πιθανότητές του να πάρει κάτι με τον Κωστανάσιο από καλή θέση να μην βρίσκει στόχο στο 84' και την Athens Kallithea να κρατάει το ισχνό 1-0 ως το φινάλε.

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μεχίας, Μαρότα, Σίλβα, Καινούργιος, Ματίγια, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Τζανής, Κίσσας, Βρεττός (77′ Κωστανάσιος), Ροβίδης (66′ Πολυχρόνης), Μπρους (66′ Μπουτσάκης), Αλεξόπουλος, Νοικοκυράκης.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου

Παρασκευή 20/10
Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 3-1

Σάββατο 21/10
Ιωνικός - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0
Athens Kallithea - Γιούχτας 1-0

Κυριακή 22/10
Ηλιούπολη - Διαγόρας (14:00)
Καλαμάτα - Χανιά (14:00)
Παναχαϊκή - Αιγάλεω (16:00)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 9
2. Ιωνικός 7
3. Athens Kallithea 7
4. Γιούχτας 6
5. Διαγόρας Ρόδου 6
6. Χανιά 6
----------------------
7. Ηλιούπολη 4
8. Παναθηναϊκός Β' 3
9. Τηλυκράτης Λευκάδας 3
10. Παναχαϊκή 1
11. Αιγάλεω 0
-----------------------
12. Ολυμπιακός Β' -5*

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα