Πανσερραϊκός: Η κούπα στους θριαμβευτές (vids)

Newsroom
Απονομή Πανσερραϊκός

bet365

Το Κύπελλο του πρωταθλητή του Βορείου Ομίλου της Super League 2 πήρε ο Πανσερραϊκός με τα «λιοντάρια» να αποθεώνονται από τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες.

Έχοντας κερδίσει εδώ και πολλές αγωνιστικές την άνοδο στην Super League 2, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Super League 2, στον Πανσερραϊκό περίμεναν πως και πως την σημερινή ημέρα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β'. Ο λόγος δεν είχε να κάνει με αγωνιστικά κίνητρα, αλλά με το ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η φιέστα.

Μια φιέστα που έγινε σε ένα γεμάτοι γήπεδο με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι το 0-0 δεν στεναχώρησε κανέναν, μιας και όλοι περίμεναν την γιορτή που ακολούθησε. Μια γιορτή που ξεκίνησε έστω και αν κράτησε λίγο, στο 59', όταν αποχώρησε με αλλαγή ο Τάσος Παπάζογλου γνωρίζοντας την αποθέωση.

Με το τελευταίο σφύριγμα όλοι έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν την μεγάλη άνοδο από μια ομάδα που όλη την χρονιά ήταν καλύτερη και έφτασε πολλές αγωνιστικές πριν να έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Ο χαμός έγινε όταν ο Τάσος Παπάζογλου σήκωσε την κούπα. Στιγμές που κανείς στις Σέρρες δεν θα ξεχάσει με την ελπίδα η ομάδα να μείνει για χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα