Οφρυδόπουλος: «Έχουμε χάσει πολλά ματς από τα λάθη μας, μακάρι να έχουμε παιδιά σαν τον Ζίνι»

Οφρυδόπουλος: «Έχουμε χάσει πολλά ματς από τα λάθη μας, μακάρι να έχουμε παιδιά σαν τον Ζίνι»

Newsroom
Ο Ζίνι της ΑΕΚ Β'

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναφέρθηκε στη νέα ήττα από τον ΟΦΙ, αλλά και στο ταλέντο του Ζίνι, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βρεθεί από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οφρυδόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, χάνεις το παιχνίδι από μια φάση. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Φτάναμε κοντά έξω από την περιοχή του αντιπάλου, αλλά οι τελικές μας επιλογές ήταν κάτω του μετρίου. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από αντεπίθεση. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια από τα λάθη μας φέτος.

Συνεχόμενα λάθη είναι συνήθεια και η χρονιά κυλάει όπως ξεκίνησε. Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά αυτό δεν φτάνει να σου δώσει βαθμούς απέναντι σε έμπειρες ομάδες», τόνισε αρχικά ο Οφρυδόπουλος και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον 20χρονο Ανγκολέζο φορ Ζίνι:

«Παιδιά σε μικρότερη ηλικία πρέπει να παίζουν για να αξιολογηθούν. Οι καλοί πάνε πιο πάνω. Μακάρι να έχουμε παιδιά σαν τον Ζίνι, που σε ένα με ενάμιση μήνα πήγε στην ανδρική ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα