ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου 1-1: Το... «έσωσε» με Γιαξή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

ΠΑΟΚ Β - Απολλων Πόντου 1-1

bet365

ΠΑΟΚ Β και Απόλλων Πόντου μοιράστηκαν τους βαθμούς στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4) στο γήπεδο της Ευκαρπίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

Ένα γκολ του Κυριάκου Γιαξή στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε τον ΠΑΟΚ Β από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και στέρησε από τον Απόλλωνα Πόντου δύο πολύτιμους βαθμούς που κρατούσε μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ Β είχε τον έλεγχο του αγώνα, απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, με καλύτερη στιγμή το πλασέ του Γκορντεζιάνι, αλλά οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ (0-1) με τον Εσαλό στο 31ο λεπτό στην πρώτη ουσιαστικά φάση τους μπροστά στην εστία του Μοναστηρλή.

Οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές, με τους Σπυρίδη (65’), Μπράντονιτς (71’) και Γκορντεζιάνι (75’), ενώ οι παίκτες του Απόλλωνα ήθελαν εξ’ αρχής να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο και το κατάφεραν μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα, στις καθυστερήσεις.

Στο 96′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο διαδοχικά κόρνερ. Το δεύτερο εκτελέστηκε από τον Γρόσδη, με τη μπάλα να μη φεύγει από τη μεγάλη περιοχή και τον Γιαξή με σουτ να γράφει το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (46’ Κιτσάκης), Παναγιώτου, Μορικέλι (76’ Γιαξής), Τσοπούρογλου, Μελετίδης (76’ Γρόσδης), Νινούα, Σαλαμούρας (46’ Χατζηστραβός), Μπράντονιτς, Δαρέλας (64’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι

Απόλλων Πόντου (Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Τζαλόσι, Διαλλανόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μουμίν, Καλογέρης, Ζαμπού, Φωκαΐδης, Λαμπίρης, Εσαλό (70’ Κόντσι)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα