Μπαλτάκος: «Δέκα με δεκαπέντε ομάδες της Super League 2 λένε ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και αν πληρωθούν»

Newsroom
Μπαλτάκος: «Δέκα με δεκαπέντε ομάδες της Super League 2 λένε ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και αν πληρωθούν»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε για τη Super League 2 μετά από ερώτηση που δέχθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας του στον χορό της ΕΠΣ Χανίων.

Ειδικότερα ο Μπαλτάκος - που έδωσε το παρών στον χορό της ΕΠΣ Χανίων - όπου είχε προσκληθεί εκτός των άλλων και για να τιμηθεί τοποθετήθηκε για το μέλλον μίας κατηγορίας, της Super League 2, που παραμένει για τα καλά στον... αέρα: «Με τη Super League 2 κάναμε ραντεβού αλλά αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Δηλαδή πήγε μάλλον σε αδιέξοδο διότι εκείνοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και αν πάρουν κάποια χρήματα δε γίνεται να διεξαχθεί το πρωτάθλημα γιατί αρκετές ομάδες - περίπου 10 έως 15 όπως λένε εκείνοι βέβαια πάντα - δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια συνάντηση με τον Υφυπουργό ούτως ώστε να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση όπου εγώ πιστεύω ότι μπορεί».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την παρουσία του στη γιορτή της ΕΠΣΧ, απαντώντας ως εξής: «Τα ερασιτεχνικά σωματεία 'ματώνουν' από την εποχή των μνημονίων και στη συνέχεια με τον COVID. Είχαμε τότε 4400 σωματεία σύμφωνα με τους πίνακες της FIFA και τώρα έχουμε 2500. Αυτή η τεράστια μείωση οφείλεται στους λόγους που προείπα. Σκοπός της ΕΠΟ είναι να χρηματοδοτεί της Ενώσεις ούτως ώστε με τη σειρά τους να βοηθούν τα σωματεία να διοργανώνουν σωστά πρωταθλήματα και να έχουν την ικανότητα με υλικό (μπάλες, φανέλες κτλ.) να τα δίνουν στα σωματεία και να μπορούν αυτά ν’ ανταπεξέρχονται. Είχα πει και προεκλογικά ότι θα πήγαινα στις γιορτές όσων περισσότερων Ενώσεων μπορώ, οπότε από τη στιγμή που είχα την τιμή να δεχτώ την πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και τον κ. Κωνσταντινίδη είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα