Ολυμπιακός Β': Οι ποινές που αντιμετωπίζει μετά την αποχώρηση κόντρα στην Κηφισιά (vids)

Ολυμπιακός Β': Οι ποινές που αντιμετωπίζει μετά την αποχώρηση κόντρα στην Κηφισιά (vids)

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Οι ποινές που αντιμετωπίζει μετά την αποχώρηση κόντρα στην Κηφισιά (vids)

bet365

Μετά την αποχώρηση του κόντρα στην Κηφισιά ο Ολυμπιακός Β' θα έρθει αντιμέτωπος με τις ανάλογες ποινές, κάτι που είχε συμβεί και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Superleague 2 καθώς οι παίκτες των Πειραιωτών αποχώρησαν στο 23ο λεπτό.

Συγκεκριμένα μετά την αποβολή στον Ιωάννη Κωστή επικράτησε σύρραξη μεταξύ των παικτών και του διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι και εν τέλει η αποστολή του Ολυμπιακού Β' να αποχωρεί από το γήπεδο.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στις 19/12 όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Καλλιθέα, με την υπόθεση να δικάζεται στις 19/01.

Όπως προβλέπει ο κανονισμός, όπως και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, οι κυρώσεις είναι οι εξής:

«Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας (ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και της ίδιας) και τιμωρείται όπως προβλέπεται κατωτέρω.

δ) Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια».

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός Β' δεν μπορεί ούτε να προβιβαστεί ούτε να υποβιβαστεί ενώ η πρώτη ομάδα θα επηρεαστεί με κυρώσεις μόνο με αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Τέλος υπενθυμίζεται πως ο κόσμος ήταν αυτός που ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει από το ματς λόγω των όσων έγιναν.

οσφπ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα