Ολυμπιακός Β': Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει μετά την αποχώρησή του από το ματς με Καλλιθέα

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει μετά την αποχώρησή του από το ματς με Καλλιθέα

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' με την αποχώρησή του από το ματς με την Καλλιθέα κινδυνεύει με ποινές αφαίρεσης βαθμών τόσο από την τρέχουσα περίοδο όσο και από την επόμενη.

Ο Ολυμπιακός Β' προφανώς και ούτε υποβιβάζεται ούτε ανεβαίνει κατηγορία, όπως ισχύει για όλες τις Β' ομάδες. Ανεξάρτητα όμως από αυτό με αφορμή την αποχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού Β' οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με βάση το άρθρο 21 του ΚΑΠ της ΕΠΟ. Σε αυτό το άρθρο τονίζονται τα εξής:

Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας (ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και της ίδιας) και τιμωρείται όπως προβλέπεται κατωτέρω.

δ) Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα