Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β' 1-0: Παρέμειναν μακριά από τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β' 1-0: Παρέμειναν μακριά από τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Ούτε τώρα κατάφερε να γευτεί τη νίκη ο Ολυμπιακός Β' καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε επαφή με την κορυφή έμεινε ο Απόλλωνας Σμύρνης καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού Β', ο οποίος παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από πέντε παιχνίδια.

Το σύνολο του Οκκά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι παρόλο που ο Απόλλωνας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Οντόνε έκανε σέντρα-σουτ μόλις στο 2ο λεπτό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη σημαντική στιγμή στο 12ο λεπτό όταν ο Βοϊλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, με τον Έλληνα πορτιέρε να αποκρούει και σε δεύτερη στιγμή ο Καράκουτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Γενικά στα πρώτα 20 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης όμως οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να ισορροπούν το παιχνίδι. Στο 30' είχαν και την πρώτη ευκαιρία τους στο ματς, όταν ο Χαλίμι εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαδούδης απέκρουσε σταθερά την προσπάθεια.

Τελικά ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 56ο λεπτό όταν ο Φατιόν ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και με τη βοήθεια του τείχους νίκησε τον Παπαδούδης για το 1-0. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 69' όταν το σουτ του Βοϊλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρε.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας Σμύρνης να παραμείνει κοντά στην κορυφή του Νοτίου ομίλου (-2 από την Κηφισιά) και ο Ολυμπιακός Β' να μην έχει κάνει «σεφτέ» στις νίκες έπειτα από πέντε ματς.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (60′ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (89′ Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (82′ Κοροβέσης), Ερέρα (60′ Πατάπης).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (53′ Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46′ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63′ Βλαχομήτρος), Βοΐλης (84′ Αλίγιαγκιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Καρακούτης (63′ Ιμπαγάσα).

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά 1-2
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β' 1-0

Βαθμολογία

1. Κηφισιά 5 15
2. Απόλλων Σμύρνης 5 13
3. Ηλιούπολη 4 10
4. Καλαμάτα 5 10
5. Καλλιθέα 4 9
6. ΟΦ Ιεράπετρας 4 9
7. Παναχαϊκή 5 8
8. Χανιά 4 6
9. ΑΕΚ Β' 5 5
10. Αιγάλεω 5 5
11. Προοδευτική 4 3
12. Ολυμπιακός Β' 5 2
13. Επισκοπή 4 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 5 0
15. Ηρόδοτος 5 -12

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα