Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β': «Κόλλησαν» στο μηδέν οι Πειραιώτες

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β': «Κόλλησαν» στο μηδέν οι Πειραιώτες

Newsroom
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β': «Κόλλησαν» στο μηδέν οι Πειραιώτες

bet365

Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στον Νότιο όμιλο της Superleague 2 έμεινε ο Ολυμπιακός Β' μετά τη «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Αιγάλεω.

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Ολυμπιακός Β' παρέμεινε χωρίς νίκη, καθώς... κόλλησε στο μηδέν στην έδρα του Αιγαλέου και έχει δύο βαθμούς μετά από δύο «στροφές».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε δύσκολα και απέτρεψε το γκολ. Η απάντηση των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 18' όταν ο Βοϊλης έπιασε την κεφαλιά και ο Σικαλιάς μπλόκαρε δύσκολα σε κόρνερ.

Ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 26' για τον Ολυμπιακό Β'. Ο Μαρίνος εκτέλεσε το φάουλ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι των γηπεδούχων, αγγίζοντας το 1-0. Παρά τις ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο έληξε στο «λευκό» 0-0, όμως στο δεύτερο μέρος πάλι το Αιγάλεω έχασε την πρώτη ευκαιρία.

Συγκεκριμένα στο 57' ο Παπαδούδης αντέδρασε σωστά στο σουτ του Δημούτσου και με τη βοήθεια του δοκαριού δεν επέτρεψε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός Β' από την άλλη έψαξε το γκολ, πίεσε ψηλά αλλά μάταια μέχρι και το 78' όταν και ο Αλγκασίμ Μπα βρήκε δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα, με τον Ολυμπιακό Β' να μην γεύεται ούτε τώρα τη χαρά της νίκης έπειτα από πέντε αγωνιστικές στη Superleague 2.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (68′ Τσίτσαρης), Πολυχρόνης, Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος (68′ Βλαχομήτρος).

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Συρμής (55′ Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (55′ Μπα).

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή (02/12)

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 2-1
ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος 1-2

Σάββατο (03/12)

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β' 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0

Κυριακή (4/12)

Καλαμάτα-Επισκοπή
Προοδευτική-Κηφισιά

Δευτέρα (5/12)

Καλλιθέα-ΑΕΚ Β'

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η βαθμολογία

1. Απόλλων Σμύρνης 5 10
2. Ηλιούπολη 4 10
3. Κηφισιά 3 9
4. ΟΦ Ιεράπετρας 4 9
5. Παναχαϊκή 5 8
6. Καλαμάτα 4 7
7. Καλλιθέα 3 6
8. Χανιά 4 6
9. ΑΕΚ Β' 4 5
10. Αιγάλεω 5 5
11. Προοδευτική 3 3
12. Ολυμπιακός Β' 4 2
13. Επισκοπή 3 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 4 0
15. Ηρόδοτος 5 -12

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα