Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 1-2: Ο Μπράντονιτς… υπέγραψε τη δεύτερη νίκη του «Δικεφάλου»

Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 1-2: Ο Μπράντονιτς… υπέγραψε τη δεύτερη νίκη του «Δικεφάλου»

bet365

Με τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς να σημειώνει δυο γκολ, ο ΠΑΟΚ Β έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί του, πέρασε από το Πολύκαστρο επικρατώντας με 1-2 του Απόλλωνα Πόντου για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Δεύτερη νίκη σε τρία παιγνίδια πρωταθλήματος και κορυφή για τον ΠΑΟΚ Β, που με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου (1-2) στο Πολύκαστρο.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν πρώτοι, με τον Ταλιχμανίδη να λέει «όχι» στη δυνατή κεφαλιά του Εσουμά, από την καρδιά της περιοχής, αλλά ο ΠΑΟΚ Β βρήκε πρώτος το γκολ στο 37ο λεπτό, χάρη στο απίθανό σόλο του Μπράντονιτς. Από εκτέλεση κόρνερ των παικτών του Απόλλωνα, ο Βόσνιος επιθετικού άρχισε την κούρσα του κάτω από το κέντρο, φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής, για να σκοράρει με άψογο πλασέ (0-1)

Οι «ασπρόμαυροι», που είχαν για πάνω από μια ώρα τον Γιάννη Μιχαηλίδη στο χορτάρι, άγγιξαν το δεύτερο γκολ με το σουτ του Τσοπούρογλου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Πίτκα, τελικά έφτασαν στο 0-2 πάλι με τον Μπράντονιτς στο 55ο λεπτό ύστερα από την ενέργεια και την ασίστ του Πανίδη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία στον 16χρονο Στέφανο Τζίμα, να κάνει ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ρίχνοντας τον μικρό στο 72ο λεπτό αντί του σκόρερ Μπράντονιτς, ενώ τρία λεπτά πριν από το φινάλε (87') ο Απόλλων Πόντου μείωσε σε 1-2 με τον Καλογέρη, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπούμπας (Συνδέσμου Ηπείρου).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62’ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76’ Δαλιανόπουλος), Εσαλό (39’ Αραβίδης), Εσουμά

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης, Μιχαηλίδης (63’ Γιαξής), Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63’ Νινούα), Χατζηστραβός (46’ Μελετίδης), Μπράντονιτς (72’ Τζίμας), Σπυράκος (46’ Σμυρλής), Πανίδης.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα