Καλαμάτα-Ηρόδοτος 2-0: Πρεμιέρα στο... σβηστό για τη «μαύρη θύελλα»

Καλαμάτα-Ηρόδοτος 2-0: Πρεμιέρα στο... σβηστό για τη «μαύρη θύελλα»

bet365

Η Καλαμάτα είχε εύκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ηρόδοτο του οποίου και επικράτησε με 2-0. Εχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι ενώ είχαν και δοκάρι.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 η Καλαμάτα, επικρατώντας με του Ηρόδοτου με 2-0.

Στο 35′ ο Κωνσταντινόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κριεζίου. Ο Βασιλόγιαννης το εκτέλεσε αλλά ο Κρόστα έπεσε σωστά και δεν επέτρεψε να μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

Μόλις στο 18' ο Πασάς με σουτ άνοιξε το σουτ κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτεροι και στο 59' έκαναν το 2-0 με τον Ρόβα να ευστοχεί στο σουτ του. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για να πετύχουν κι άλλο γκολ. Αυτό, μάλιστα, παραλίγο να γίνει στο 70′, όταν ο Μπόρχες έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα ωστόσο να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι η Καλαμάτα, που έκανε διαχείριση στα τελευταία λεπτά, έφτασε σε μια άνετη νίκη και ετοιμάζεται πλέον για το ματς με τον Ολυμπιακό Β'.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (80′ Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (80′ Ματέους), Αναστασόπουλος (53′ Μπενίτεζ), Μπόρχες (80′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (67′ Αρναρέλλης), Πασάς.

Ηρόδοτος (Πλουσής): Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (79′ Γκίνη), Σαρρής (42′ λ.τ Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (79′ Μπράβο), Σουρνάκης, Βρεττός (67′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο (79′ Γαλεάδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα