Παναθηναϊκός Β': Τον Φουρτάδο απέκτησαν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός Β': Τον Φουρτάδο απέκτησαν οι «πράσινοι»

Newsroom
Παναθηναϊκός Β': Τον Φουρτάδο απέκτησαν οι «πράσινοι»

bet365

Την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Γκουστάβο Μαρτίνς Φουρτάδο Ντος Σάντοςανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αποκτάται για την Β' ομάδα.

Σε μια μεταγραφική κίνηση για την Β' ομάδα προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» απέκτησαν τον 21χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Γκουστάβο Μαρτίνς Φουρτάδο Ντος Σάντος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκουστάβο Μαρτίνς Φουρτάδο Ντος Σάντος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2001 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και αγωνίζεται στο δεξί αλλά και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Βιτόρια Γκιμαράες για συνεχίσει στις ομάδες Κ17 και Κ19, προτού μετακινηθεί στην Μαρία Ντα Φοντε. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Τροφένσε.

Καλωσορίζουμε τον Γκουστάβο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα