Νταβέλης: «Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη λαρισινά»

Νταβέλης: «Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη λαρισινά»

Newsroom
Νταβέλης: «Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη λαρισινά»

bet365

Υψηλούς στόχους έχει για την ΑΕΛ, ο Αχιλλέας Νταβέλης, με τον νέο ιδιοκτήτη των «βυσσινί» να αναφέρει πως όλοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει ποτέ η ΑΕΛ να πέσει σε χέρια μη λαρισινά.

Τη νέα ΑΕΛ παρουσίασαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας οι άνθρωποι της ομάδας, με τον νέο ιδιοκτήτη, Αχιλλέα Νταβέλη να αναφέρει τα εξής: «Απέναντι σε ένα γίγνεσθαι το οποίο δεν είναι πάντα δίκαιο και δεν μοιράζεται τις ίδιες ευκαιρίες τα κύπελλα του ’85 και του ’07 καθώς και το πρωτάθλημα του ’88, θυμίζουν πως η Περιφέρεια μπορεί.

Πίσω από αυτούς του άθλους ακολούθησαν πολλοί, αλλά δεν πρέπει όμως να μείνουμε στο δάφνες του παρελθόντος γιατί έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη λαρισινά!».

Στη συνέχεια ζήτησε τη στήριξη του κόσμου επισημαίνοντας «παραλαμβάνουμε μία ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά και σ’ αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

Από αυτή τη διοίκηση μπορείτε να προσδοκείτε πράγματα όταν συσταθεί εκ βάθρων. Εγώ αγόρασα μετοχές, ούτε την ιστορία, ούτε το asset, όλα αυτά είστε εσείς και πάνω σε αυτό θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση. Θα πρέπει να δείξουμε υπερπροσπάθεια σε μία κατηγορία με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Super League 2 είναι δύσκολη κατηγορία και ένα σκαλοπάτι».

Τέλος, έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ, να δώσει το βροντερό «παρών» στην πρώτη προπόνηση την Πέμπτη μαζί με τον αγιασμό, αλλά και στην έναρξη του πρωταθλήματος κατακλύζοντας το γήπεδο.

«Κανόνας της ομάδας πρέπει να είναι η διαφάνεια, έκανα επιλογές καθαρότητος σε όλα τα επίπεδα», επεσήμανε τονίζοντας πως η υπέρτατη φιλοδοξία του είναι «στο θρυλικό Αλκαζάρ να παίζουμε με 12 παίκτες και ο 12ος παίκτης να είστε εσείς. Καλή τύχη και πρωτιές στη Λάρισα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα