Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαρμπόσα

Newsroom
Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαρμπόσα

bet365

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα στην Κηφισιά, όπως γνωστοποίησε η ίδια η ΠΑΕ.

Κάτοικος βορείων προαστίων έγινε ο Ματέους Μπαρμπόσα Σοάρες που υπέγραψε στην Κηφισιά ως ελεύθερος, μιας και το συμβόλαιό του με την Επισκοπή ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, κι έτσι θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Super League 2.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις σημειώνοντας μάλιστα κι ένα τέρμα ξεπερνώντας τα 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Mateus Soares Barbosa, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1999, ο Mateus Soares Barbosa ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Figueirense (Βραζιλία), αγωνιζόμενος επίσης στην U20 της Palmeiras (Βραζιλία) και την PSTC (Βραζιλία). Το 2020 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, φορώντας αρχικά τη φανέλα της Mafra (Πορτογαλία) κι εν συνεχεία της Loures (Πορτογαλία).

Το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Επισκοπή, με την οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας (όλες ως βασικός), σημειώνοντας επίσης 1 γκολ.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα