Προοδευτική: Σε πρώτο πλάνο η παραμονή Μάγγου

Προοδευτική: Σε πρώτο πλάνο η παραμονή Μάγγου

Προοδευτική: Σε πρώτο πλάνο η παραμονή Μάγγου

bet365

Στην Προοδευτική, προτεραιότητα αποτελεί το να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη σύσταση εταιρείας και από εκεί και πέρα να καταλήξουν σε προπονητή, με τον Γιάννη Μάγγο να αποτελεί τη νούμερα ένα επιλογή.

Ο Γιάννης Μάγγος ανέλαβε την πιο δύσκολη αποστολή της Προοδευτική προς τα τέλη Μαΐου: Να επαναφέρει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο, μιας κι η ομάδα του Κορυδαλλού πήρε τη 2η θέση στον όμιλο των επτά ομάδων.

Οι «βυσσινί» με τρεις νίκες και μία ήττα, με τον 39χρονο κόουτς στον πάγκο τους, κατάφεραν ένα ιστορικό επίτευγμα και είναι στη Super League 2 ύστερα από 11 χρόνια.

Πλέον, ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Αραβαντινός κι οι άνθρωποι που «τρέχουν» την ομάδα, σχεδιάζουν το αύριο. Αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η σύσταση της εταιρείας.

Από εκεί και πέρα αυτό που... καίει είναι η επιλογή προπονητή. Η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ομάδας, φυσικά είναι ο Γιάννης Μάγγος και μάλιστα αναμένεται μέχρι την επόμενη Τετάρτη να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα προπονητή ώστε να τεθεί επί τάπητος κι ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας.Το κατά πόσο θα υπάρξει κοινή πορεία και τη νέα σεζόν θα φανεί από τις συζητήσεις που θα γίνουν και τους στόχους που θα τεθούν.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα