Κούγιας: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να φύγω»

Κούγιας: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να φύγω»

Newsroom
Κούγιας: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να φύγω»

bet365

Την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ, καθώς όπως ανέφερε δεν περνάει καλά πλέον ως ιδιοκτήτης των «βυσσινί» εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας αναφέροντας μάλιστα πως αν δεν βρεθεί αγοραστής οι Λαρισαίοι μπορούν να τεθούν υπό εκκαθάριση.

Να φύγει από την ΑΕΛ πουλώντας τις μετοχές της ομάδας θέλει ο Αλέξης Κούγιας όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος επισήμανε: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ. Έχω μία οικογένεια και μία περιουσία που πρέπει να χαρώ. Έχω αποφασίσει να φύγω. Εάν καταφέρω να έρθω σε συνεννόηση με όλες τις υποθέσει αυτές δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Σύμφωνα με τους Αντωνίου και Σαμολαδά θα ανεβαίναμε εύκολα και με το υπάρχον ρόστερ και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε οποιοδήποτε Λαρισαίο, Αμερικάνο, Βούλγαρο ή σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καβάλας που έχει οικονομική επιφάνεια. Μπορούν να έρθουν οι Πηλαδάκης, Πλεξίδας, Ντελόπουλος, οι άλλοι επιφανείς Λαρισαίοι όπως οι Κασίδης και Αδαμόπουλος.

Δίνω ένα ρόστερ 32 παικτών, μία συμφωνία για το Αλκαζάρ που με το ποσό της πρώτης χρονιάς μπορεί να γίνει συμψηφισμός και να αγωνιστεί η ομάδα με πολύ μικρό ποσό ενώ το γήπεδο είναι προδιαγραφών UEFA, προπονητικό SL1, ραδιόφωνο, γραφεία, μπουτίκ (η οποία ανακοίνωσε πως θα κλείσει), δύο πούλμαν.

Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Λάρισας και να του δώσει τα στοιχεία του. Σε όποια συζήτηση γίνει θα ήθελα να είναι παρόν ο Δήμαρχος Λαρίσης και μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 θα περιμένω να εμφανιστεί.

Εάν μέχρι τότε δεν εμφανιστεί κάνεις τότε: ή θα προσπαθήσω να τα βρω με όλους σε μία διαχειρίσιμη συμφωνία ή η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα