Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β' 3-2: Έκλεισε τη σεζόν με ήττα το «τριφύλλι»

Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β' 3-2: Έκλεισε τη σεζόν με ήττα το «τριφύλλι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός Β' παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Επισκοπή στην Κρήτη, έχασε με 3-2 στις καθυστερήσεις και έκλεισε τη σεζόν με ακόμα μια ήττα.

Mε ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Παναθηναϊός Β', καθώς έχασε από την εξίσου αδιάφορη Επισκοπή στο Ρέθυμνο με 3-2, παρόλο που είχε προηγηθεί από το πρώτο μέρος με 2-0. Οι Κρητικοί τερμάτισαν στην έβδομη θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2, ενώ οι νεαροί «πράσινοι» έμειναν στη 14η, όμως όπως όλες οι Β' ομάδες δεν μπορεί να υποβιβαστεί ή να προβιβαστεί και συνεπώς στη Γ' Εθνική έπεσε ο 13ος Αστέρας Βλαχιώτη.

H oμάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ προηγήθηκε μόλις στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Αθανασακόπουλου και στο 35' ο Φρόκου με σουτ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό Β'. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το παιχνίδι με τρία γκολ μέσα σε ένα... πεντάλεπτο στην τελική «ευθεία» του ματς. Στο 87' ο Πολυχρόνη μείωσε το σκορ, στο 89' ο Θαρκίσιο ισοφάρισε το ματς και στο 90+2' ο Σουμπασάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και «υπέγραψε» την ολική ανατροπή.

Η δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» τελείωσε την πρώτη της χρονιά με αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών (έξι ήττες - δυο ισοπαλίες), με εξαίρεση τη νίκη άνευ αγώνος με την ουραγό Ρόδο, ενώ η τελευταία νίκη των «πράσινων» ήταν στις 19 Μαρτίου κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Ο Παναθηναϊκός Β' σε 32 ματς στον Νότιο όμιλο της Super League 2 μέτρησε εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ είχε συντελεστή τερμάτων 30-40.

Επισκοπή (Βέλιτς): Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Τριντάντε, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Σουρδής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Ρόμπι, Καρβούνης (67′ Κούτσιας), Μαρτίνης (67′ Σαρδέλης), Αλμπάνης, Φρόκου, Μπιλάλ, Ηλιάδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα