ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2: Έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία η Ένωση στο Σεραφείδειο

Newsroom
ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2: Έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία η Ένωση στο Σεραφείδειο

bet365

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε στο Σεραφείδειο η ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κηφισιά, με την Ένωση να ολοκληρώνει μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν στη Super League 2 καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν έδωσε η ΑΕΚ Β' στο ισόπαλο 2-2 με την Κηφισιά στο Σεραφείδειο, ολοκληρώνοντας έτσι μια επιτυχημένη πρώτη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 10' όταν ο Μιτάι έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τζούντα Γκαρσία με σουτ έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα η Κηφισιά προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Θεοχάρης απέκρουσε το σουτ του Καλλέργη μέσα από την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τελικά στην ισοφάριση στο 33'. Έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας της ΑΕΚ Β' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τετέι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Κηφισιά.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι κιτρινόμαυροι έφτασαν μια ανάσα από το 2-1, αλλά η προσπάθεια του Μπάμπη σταμάτησε στο δοκάρι του Αντωνόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Γιούσης που πήρε το ριμπάουντ δεν βρήκε στόχο.

Η ΑΕΚ Β' στο δεύτερο μέρος έχασε νέα τεράστια ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 54' όταν το σουτ του Μιτάι από τα όρια της περιοχής πέρασε μόλις άουτ. Πάντως και από τη μεριά της η Κηφισιά θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ανατροπή ένα λεπτό αργότερα με τον Τετέι να μην νικάει σε τετ-α-τετ τον Θεοχάρη.

Τελικά η ΑΕΚ Β' πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 63' με σκόρερ τον Γιούση. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης κέρδισε πέναλτι, το ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος και βρήκε δίχτυα γράφοντας το 2-1 και σημειώνοντας παράλληλα το 17ο τέρμα του τη φετινή σεζόν.

Η απάντηση της Κηφισιάς όμως ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα στο 68' ο Παπασάββας απέφυγε τον Μπάμπη και με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε με το ισόπαλο 2-2 να διατηρείται ως το φινάλε. Πάντως οι κιτρινόμαυροι είχαν κι άλλη μεγάλη στιγμή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το διαγώνιο σουτ του Κοσίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κορνέζος (35′ λ.τ Αρβανίτης (51′ λ.τ Μπούσης), Λάτσι, Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (82' Γεωργέας), Ιατρούδης (82' Κοσίδης), Παρράς (82' Κορομηλάς)

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Σμπώκος (65' Τόλιος) Παυλάκης, Παπασάββας, Παλασέβσκι (72' Ντοριβάλ) Καλλέργης (65' Καραγκούνης) Ρέντζης, Πρίτσας (83' Φερνάντεζ) Τετέι

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα