Ολυμπιακός Β': Νίκη με τον Αλμωπό Αριδαίας

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Νίκη με τον Αλμωπό Αριδαίας

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με σκορ 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας στον Ρέντη υπό το βλέμμα παικτών και ανθρώπων της α' ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε με σκορ 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας χάρις στους Βοϊλη και Μπαγκαλιάνη. Στο 27' ο Βοϊλης έκανε το 1-0 με κεφαλιά και στο 83' ο Μπαγκαλιάνης με σουτ σκόραρε για το 2-0. Στο 91' ο Ρόβας μείωσε σε 2-1 με πλασέ. Ωστόσο στο 63' ο Ρόβας είχε χαμένο πέναλτι και στο 83' και λίγο πριν το 2-0 ο Ανδρούτσος είχε δοκάρι μετά από φάουλ του. Το ματς είδαν παίκτες και άνθρωποι της α' ομάδας του Ολυμπιακού.

Στο α' μέρος ο Μαρίνος έκανε τη σέντρα από αριστερά στο 8’ και ο Κινκουέ με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ η μοναδική καλή στιγμή στο α’ ημίχρονο για τον Θεσπρωτό ήρθε στο 16’ με το απευθείας φάουλ του Τριανταφυλλάκη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Στουρνάρα. Οι παίκτες του Ιμπαγάσα κυκλοφορούσαν ιδανικά την μπάλα όντας επιθετικοί τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Στο 27ο λεπτό ήρθε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» με τον Κωστή να εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, τον Κινκουέ να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Βοΐλη από κοντά να ανοίγει το σκορ επίσης με το κεφάλι.

Ο Ολυμπιακός κράτησε ψηλά τον ρυθμό του και στη συνέχεια, με τον Ξενιτίδη να πιάνει εκπληκτικό σουτ στο 30’ που έβγαλε με φοβερή επέμβαση ο Ντόκιτς ενώ στο 38’ ο Πινακάς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά. Δύο λεπτά μετά, ο Βοΐλης μετά από υπέροχο ομαδικό συνδυασμό δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια ο Πινακάς δεν ευστόχησε στο τετ α τετ του 53ου λεπτού με τον Μαρίνο να σουτάρει πολύ ψηλά σε νέα καλή στιγμή στο 58’. Ο Αλμωπός κόντρα στη ροή του αγώνα είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 63’ αλλά ο Ρόβας εκτέλεσε πολύ ψηλά το κερδισμένο πέναλτι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμά του στο 83’. Αρχικά ο Ανδρούτσος είχε εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Ξενιτίδης έκανε τη σέντρα για τον Μπαγκαλιάνη που με σουτ από κοντά έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρόβα.

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή (72′ Αποστολόπουλος), Βοΐλης και Πινακάς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός (76′ Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς και Κέρθι.

Η βαθμολογία

1. Βέροια 68 (29 ματς)
---------------------------------------------------
2. ΑΕΛ 63 (29 ματς)
3. Νίκη Βόλου 51 (29 ματς)
4. Ξάνθη 49 (29 ματς)
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 47 (28 ματς)
6. Ηρακλής 41 (29 ματς)
7. ΠΑΟΚ Β' 41 (30 ματς)
8. Αλμωπός Αριδαίας 39 (30 ματς)
9. Ολυμπιακός Β' 39 (28 ματς)
10. Απόλλων Πόντου 33 (28 ματς)
11. Θεσπρωτός 33 (29 ματς)
12. Πιερικός 30 (29 ματς)
13. Απόλλων Λάρισας 29 (29 ματς)
--------------------------------------------------
14. Καβάλα 27 (28 ματς)
15. Πανσερραϊκός 26 (29 ματς)
16. Ολυμπιακός Βόλου 24 (28 ματς)
17. Τρίκαλα 21 (31 ματς)

*Η 1η θέση οδηγεί σε διπλό μπαράζ με τον 1ο του άλλου ομίλου και ο νικητής του θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της παραπάνω κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέσω αυτού τον προβιβασμό του.
*Οι Β' ομάδες δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται. Εάν βρεθούν σε αντίστοιχες θέσεις θα αντικατασταθούν από την αμέσως παρακάτω ή παραπάνω ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα