Νίκη βόλου – ΠΑΟΚ Β' 2-1: Πήραν το τρίποντο οι «κυανόλευκοι»

Newsroom
Νίκη βόλου – ΠΑΟΚ Β' 2-1: Πήραν το τρίποντο οι «κυανόλευκοι»

bet365

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Νίκη Βόλου κατάφερε να πάρει το τρίποντο επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟΚ Β’ και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την Ξάνθη.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ Β’ και έφτασαν τους 47 βαθμούς, όσους έχει και η Ξάνθη. Από την άλλη ο «δικέφαλος του βορρά», έμεινε στους 35 και έπεσε στην 8η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βασιλείου στο 44’. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68’ ισοφάρισαν με τον Μπράντονιτς, ωστόσο οι παίκτες της Νίκης Βόλου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 83’ ο Μιράντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σκόρερ: 44′ Βασιλείου, 83′ Μιράντα. – 68′ Μπράντονιτς

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κάσσος (38′ λ.τ Παναγιωτίδης), Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Βασιλείου (71′ Βλαχομήτρος), Μιράντα, Γκαρσία (46′ Αλιατίδης), Κουσκουνάς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος (64′ Γιαξής), Ουεντραόγκο (64′ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Κουλούρης (64′ Μπράντονιτς), Τζίμας (46′ Σπυρίδης), Κούτσιας (78′ Πανίδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα