Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕΚ Β' 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στο τέλος

Newsroom
Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕΚ Β' 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στο τέλος

bet365

Η ΑΕΚ Β' προηγήθηκε με πέναλτι του Γιούση στο 35', αλλά ο Αστέρας Βλαχιώτη με γκολ του Φλένσμποργκ στο 90' ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη μάχη που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ντεμπούτο για τον Νίκο Παναγιωτάρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Το γκολ του Γιούση με πέναλτι από το 35' φαινόταν ότι θα έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ΑΕΚ Β' επί του Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη, όμως οι γηπεδούχοι που βρήκαν έναν εξαιρετικό Θεοχάρη κάτω από την εστία της Ένωσης στο επαγγελματικό του ντεμπούτο, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Φλένσμποργκ στο 90' παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη μάχη που κάνουν για την παραμονή.

Η ΑΕΚ Β' είχε την πρώτη της καλή στιγμή μόλις στο 4' με κεφαλιά του Λάτσι έπειτα από σέντρα του Γιούση που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 17' όταν ο Θεοχάρης, στο επαγγελματικό του ντεμπούτο στην εστία της Ένωσης, σταμάτησε το πλασέ του Μπάτροβιτς. Στο 35' η ΑΕΚ Β' άνοιξε το σκορ. Ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος, νίκησε τον Ιωαννίδη και έγραψε το 0-1. Με το τέλος του πρώτου μέρους ο Μουστακόπουλος έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο Ιωαννίδης απέτρεψε το δεύτερο γκολ.

Ο Θεοχάρης όποτε χρειαζόταν ήταν πάντα ετοιμότητα, έχοντας μια ακόμα εντυπωσιακή επέμβαση στο 50' σε σουτ του Πολουρτάδο, άλλη μια στο 62' σε πλασέ του Φλένσμποργκ μέσα από την περιοχή και ακόμα μια στο 74' σε πλασέ του Τσίπρα. Τελικώς ο Θεοχάρης νικήθηκε στο 90' με πλασέ του Φλένσμποργκ, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-1 με τον Αστέρα Βλαχιώτη να παραμένει στην προτελευταία θέση και την ΑΕΚ Β', στο ντεμπούτο του Νίκου Παναγιωτάρα στον πάγκο, να ανεβαίνει προσωρινά στην 5η.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Ουρτάδο (60′ Μπούζας), Σοκολάροφ (75′ Παπούλης), Μαϊσουράντζε, Τσίπρας, Αλνταίρ (60′ Φλένσμπουργκ), Μπάτροβιτς (75′ Ζαΐμι)

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Γιανούτσος, Λάτσι, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (72' Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Γιούσης (89' Μπούσης), Τζούντα Γκαρσία (72' Παρράς), Μιτάι, Κοσίδης (66' Ιατρούδης)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα