Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον 37χρονο Βραζιλιάνο μπακ Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον 37χρονο Βραζιλιάνο μπακ Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Newsroom
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον 37χρονο Βραζιλιάνο μπακ Βάντερσον Σκαρντοβέλι

bet365

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος δεν είχε ομάδα μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό.

Στην απόκτηση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι προχώρησε ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια ανακοίνωσαν την απόκτηση του 37χρονου, ο οποίος δεν είχε ομάδα μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, έως τον Ιούνιο του 2022. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, με Ιταλικό διαβατήριο, είναι γεννημένος στις 27/09/1984, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει πίσω του μία πλούσια καριέρα, με γεμάτες σεζόν, ενώ η τελευταία του ομάδα, ήταν ο Παναιτωλικός, από τον οποίον και έμεινε ελεύθερος πριν απο λίγους μήνες.

Ο Βάντερσον έκανε 20 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό την σεζόν 2020-21 και προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε ακόμη τρεις ελληνικές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιταλική Σιένα και μεταπήδησε στη Μαρτίνα τη σεζόν 2007-08 κάνοντας 3 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2008-09πήγε στην Τρεβίζο με την οποία έκανε 9 συμμετοχές.

Από εκεί τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον… σύστησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια πραγματοποιώντας συνολικά 80 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκ, Φούτμπολ Λίγκ και Κύπελλο, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Ακολούθησε μία καριέρα δύο ετών στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Χαζάρ Λανκαράν με την οποία τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 έκανε 66 συμμετοχές.

Επέστρεψε στην Ελλάδα τη σεζόν 2015-16 για λογαριασμό του Πλατανιά, στον οποίο έμεινε για τρία χρόνια και είχε 91 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε Σούπερ Λίγκ και Κύπελλο, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο σεζόν στην ομάδα της Λαμίας με την οποία συμμετείχε σε 64 ματς έχοντας και μία ασίστ, πριν φτάσει στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Συνολικά τα τελευταία έξι χρόνια έχει πραγματοποιήσει 175 συμμετοχές σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα