Παναθηναϊκός B'- OΦΙ: 3-1: Τριάρα με πρωταγωνιστή τον Αθανασακόπουλο

Παναθηναϊκός B'- OΦΙ: 3-1: Τριάρα με πρωταγωνιστή τον Αθανασακόπουλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός B'- OΦΙ: 3-1: Τριάρα με πρωταγωνιστή τον Αθανασακόπουλο

bet365

Με δύο γκολ του Ανδρέα Αθανασακόπουλου, η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε 3-1 την Ιεράπετρα στο ντεμπούτο του Χαβιέρ Βάσκεθ στον πάγκο της ομάδας.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Χαβιέρ Βάσκεθ στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β', καθώς το Τριφύλλι νίκησε 3-1 την Ιεράπετρα στο γήπεδο της Καλλιθέας και επέστρεψε στις νίκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος που πέτυχε δύο γκολ αλλά και ο πορτιέρε, Νικόλας Χριστογεώργος που απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 22’, μετά από ωραίο γύρισμα του Τουρκοχωρίτη από δεξιά, με τον Αθανασακόπουλο να σουτάρει με δύναμη από το ύψος του πέναλτι, σημειώνοντας το 1-0.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντερέγκεν. Ο Μεσιδόρο ανέλαβε την εκτέλεσή του, ωστόσο ο Χριστογεώργος έπεσε σωστά αριστερά και απέκρουσε.

Το Τριφύλλι σκόραρε και δεύτερη φορά, στο 33', όταν ο Τσιριγώτης γύρισε την μπάλα στον Αθανασακόπολο, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Καραγκιόζη, για το 2-0.

Στο 69' o Tσιριγώτης έκανε το 3-0, με αυτογκόλ του Ρόμπι στο 72' μείωσε η Ιεράπετρα αλλά η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ήταν εμφανέστατη και κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του 3-1.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (68’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (83’ Φρόκου), Τσιριγώτης.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79’ Κοντοές), Βουό, Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79’ Ζησης), Αντερέγκεν (89’ Καζό), Νεκούλ.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα