Πιερικός-Ολυμπιακός Β 1 – 2: Περάσαν από Κατερίνη και ανέβηκαν 6οι οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Πιερικός-Ολυμπιακός Β 1 – 2: Περάσαν από Κατερίνη και ανέβηκαν 6οι οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Με δύο γκολ του Σαπουντζή ο Ολυμπιακός Β' πέρασε από την Κατερίνη επικρατώντας με 2-1 του Πιερικού και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαπουντζή που πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός Β' πέρασε και από την Κατερίνη. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησε με 2-1 του Πιερικού και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, όσους έχει και ο 5ος Θεσπρωτός. Από την άλλη ο Πιερικός έμεινε στους 10 και την 13η θέση, μία παραπάνω από την ζώνη του υποβιβασμού,

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σαπουντζή στο 5'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η κεφαλιά του Κανούλα στο 28' σταμάτησε στο δοκάρι των «ερυθρολεύκων». Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός είχε στο 57' νέο δοκάρι με τον Εμπουσί, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σαπουντζής έκανε το 0-2 και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το ματς, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Μπουόλι στο 90', αλλά να μην μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

ΣΚΟΡΕΡ: 90' Μπουόλι - 5′, 59′ Σαπουντζής

Πιερικός (Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης (76′ Μηλιώτης), Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαγιέγο (76′ Μπουολί), Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (84′ Κεραμίδας), Μαρίνος (84′ Ιμπαγάσα), Ντόη (54′ Νικόλης), Κωστή (70′ Λιάτσος), Πινακάς (70′ Βοΐλης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα