Η απάντηση του Αιγάλεω σε Κηφισιά και ΠΣΑΠΠ: «Ανύπαρκτο συμβάν»

Newsroom
Η απάντηση του Αιγάλεω σε Κηφισιά και ΠΣΑΠΠ: «Ανύπαρκτο συμβάν»

bet365

Το Αιγάλεω απάντησε στην καταγγελία της Κηφισιάς και στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ κάνοντας λόγο για ανύπαρκτο συμβάν.

Προ ημερών η Κηφισιά κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε παίκτης της, στο πλαίσιο του αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω, κάνοντας λόγο και για τραμπουκισμούς. Γι' αυτό τοποθετήθηκε και ο ΠΣΑΠΠ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάλεσε τη Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια.

Το Αιγάλεω απάντησε στην καταγγελία της Κηφισιάς και στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ κάνοντας λόγο για ανύπαρκτο συμβάν.

Η ανακοίνωση:

"Αναφορικά με την ανακοίνωση - παρέμβαση του ΠΣΑΠΠ για το φερόμενο επεισόδιο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα Αιγάλεω- Κηφισιά, η θέση μας ως ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι η κάτωθι:

1. Αξιωματούχοι του αγώνα σύμφωνα με τον ΚΑΠ είναι ο διαιτητής και ο παρατηρητής καθώς και η δύναμη της Αστυνομίας που αποστέλλει η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής. Σε καμία έκθεση των ως άνω προσώπων δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στο δήθεν συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ή παρεμφερές συμβάν.

2. Οι λεκτικές μικροεντάσεις - κοκορομαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών είναι απολύτως σύνηθες φαινόμενο, πλην όμως απουσίαζαν παντελώς από τα αποδυτήρια του εν λόγω αγώνα.

3. Προκαλεί σε όλους και ειδικά σε εμάς, αλγεινή εντύπωση ότι ένα συνδικαλιστικό όργανο με θητεία και ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα όπως ο ΠΣΑΠΠ έστερξε με περισσή αβελτηρία και απειρία να καταγγείλει ένα ανύπαρκτο συμβάν που δεν προσεπιβεβαιώνεται από καμία έκθεση αξιωματούχου αγώνα ή αναφορά της Αστυνομίας. Θα συστήναμε στον ΠΣΑΠΠ λίγη σκέψη, έρευνα και συνολική θεώρηση του κάθε συμβάντος που τηλεφωνικά αφηγείται ένα μέλος του.

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ιστορικά παρέχει άριστη φιλοξενία στις αντίπαλες ομάδες εντός και εκτός αποδυτηρίων και δεν διαπνέεται από αισθήματα βίας, τραμπουκισμών και προπηλακισμών.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, που μια και μόνο όψη έχει, αυτή που εκτέθηκε ανωτέρω.

31/12/2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα