ΠΣΑΠΠ για τη χειροδικία σε παίκτη της Κηφισιάς: «Να διώκεται ποινικά»

Newsroom
ΠΣΑΠΠ για τη χειροδικία σε παίκτη της Κηφισιάς: «Να διώκεται ποινικά»

bet365

Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κάλεσε τη SL2 να μεριμνήσει, ώστε να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως η επίθεση σε ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς στο Αιγάλεω.

Την αντίδραση του ΠΣΑΠΠ προκάλεσε η καταγγελία της Κηφισιάς για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Κάλεσε τη Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και ανέφερε:

«Ο ΠΣΑΠΠ καταγγέλλει την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε συνάδελφός μας της Κηφισιά Α.Ε. στη χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω Α.Ο. και η οποία κατέληξε, αν είναι δυνατόν, σε χειροδικία στα αποδυτήρια.

Ο Σύνδεσμος επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει μόνο να στηλιτεύονται αλλά και να διώκονται ποινικά.

Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια των αναμετρήσεων της κατηγορίας, όπως και φυσικά να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα