Επιστροφή Ραντόνια στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το ματς με την Καλλιθέα

Επιστροφή Ραντόνια στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το ματς με την Καλλιθέα

Newsroom
Επιστροφή Ραντόνια στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το ματς με την Καλλιθέα

bet365

Ο Βένταντ Ραντόνια ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε για αρκετές εβδομάδες και επιστρέφει στην αποστολή της δεύτερης ομάδας των κιτρινόμαυρων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα.

Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου της Super League 2, ΑΕΚ Β' την Τετάρτη (29/12 - 15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να καλωσορίζει στην αποστολή τον Ραντόνια, ο οποίος μετά από αρκετές εβδομάδες είναι ξανά διαθέσιμος. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Λάτσι και Μουστακόπουλος, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί πριν μερικές μέρες με την πρώτη ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά. Εκτός είναι ο Μιτάι, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τελευταία, ενώ εκτός παραμένει ο Σαμπανάτζοβιτς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το ματς με την Καλλιθέα βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Παρράς, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Γιούσης, Αμούρ, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα