Το Αιγάλεω ανανέωσε με τον Σκεντεράι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη

Το Αιγάλεω ανανέωσε με τον Σκεντεράι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη

Newsroom
Το Αιγάλεω ανανέωσε με τον Σκεντεράι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη

bet365

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το Αιγάλεω, με τους «κυανόλευκους» να ανανεώνουν το συμβόλαιο με τον Λουάν Σκεντεράι λίγο αφότου υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ όπως ανέφεραν θα αναλάβουν όλα τα έξοδα του χειρουργείου και της αποκατάστασης.

Για ακόμα μία φορά το Αιγάλεω δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο που δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα ο Λουάν Σκεντεράι στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, με τους «κυανόλευκους» να προχωρούν στην ανανέωση του συμβολαίου. Το ίδιο μάλιστα είχαν κάνει και στους σοβαρούς τραυματισμούς των Μάρη και Παπουτσογιαννόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουάν Σκεντεράι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λουάν τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του που τον οδηγεί στο χειρουργείο, ωστόσο σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής και της καριέρας του θα θέλαμε να γνωρίζει πως δεν είναι μόνος, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται πάντα ο σύλλογος.

Η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι τα μέλη της ομάδας είναι μία πραγματική «οικογένεια», αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή την άμεση ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό αθλητή μας, αναλαμβάνοντας παράλληλα όλα τα έξοδα του χειρουργείου και αποκατάστασης.

Η υγεία των αθλητών, αλλά και το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας όλων όσων εργάζονται και προσφέρουν στην ομάδα, αποτελούν βασικές προτεραιότητες και άξονες της φιλοσοφίας όλων μας στο Αιγάλεω και είμαστε περήφανοι, που, με όποιο κόστος ή ρίσκο κι αν υπάρχει, όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με συνέπεια και αξιοπρέπεια, έχοντας ως «φάρο» αυτά τα υψηλά ιδανικά και αξίες».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα