Super League 2 - Νότιος όμιλος: Επιστροφή στις νίκες και ξανά στην κορυφή η αήττητη ΑΕΚ Β'

Newsroom
Super League 2 - Νότιος όμιλος: Επιστροφή στις νίκες και ξανά στην κορυφή η αήττητη ΑΕΚ Β'

bet365

Η αήττητη ΑΕΚ Β' επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας του Διαγόρα Ρόδου και πέρασε ξανά -έστω και προσωρινά- στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Επιστροφή στις νίκες και για το Αιγάλεω χάρη στο 2-0 επί του Ηρόδοτου στο άλλο ματς που άνοιξε την 6η αγωνιστική.

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ Β' 0-1

Ένα γκολ του Γιούση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ Β', η οποία είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα γκολ. Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, παραμένοντας αήττητοι στον Νότιο όμιλο της Super League 2, περνώντας ξανά -έστω και προσωρινά- στην κορυφή. Η ΑΕΚ Β' έχασε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς με τον Χρίστοπουλο με τη συμπλήρωση ενός δεκαλέπτου. Ο εξτρέμ της Ένωσης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπίντση, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ακριβώς στο 30' οι κιτρινόμαυροι πλησίασαν για δεύτερη φορά το γκολ, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιούση, ο Κορνέζος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Ο Διαγόρας μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κι αυτός κάποιες καλές στιγμές, όμως ο Χατζηεμμανουήλ ήταν σε ετοιμότητα. Μάλιστα στο 41' ο γκολκίπερ της ΑΕΚ Β' σταμάτησε με τρομερή εκτίναξη την προσπάθεια του Μπαστιάνου κρατώντας το μηδέν, στη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδας της Ρόδου στο πρώτο μέρος. Οι κιτρινόμαυροι πάντως ήταν εκείνοι που θα έπρεπε να είχαν πάρει το προβάδισμα βάσει των ευκαιριών τους στο πρώτο μέρος, με τον Χριστόπουλο να σπαταλάει ακόμα ένα τετ-α-τετ στο 43', με τον Μπίντση να τον σταματάει με εντυπωσιακή επέμβαση.

Η ΑΕΚ Β' μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος με τον Μπίντση να κρατάει ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Γερολέμου στο 51'. Οι παίκτες του Οφρυδόπουλου έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 64' απώλεσαν και νέα μεγάλη στιγμή για να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Γερολέμου ξανά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Τελικώς οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να βρουν το γκολ που δικαιούνταν βάσει ευκαιριών στο 81'. Μετά από γέμισμα του Μουστακόπουλου, ο Μουμίν βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Γιούσης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 0-1, το οποίο αρκούσε στην Ένωση για να φύγει από τη Ρόδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα η ΑΕΚ Β' είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς σε δυνατό σουτ του Τζούντα Γκαρσία.

Σκόρερ: 81' πεν. Γιούσης

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου (60' Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας (72' Ραφίνια), Μπαστιάνος (60' Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι, Μουστακόπουλος (90' Ρουκουνάκης), Σαμπανάζοβιτς, Γερόλεμου (75' Γερολέμου), Γιούσης (90' Παρράς), Χριστόδουλος (62' Τζούντα Γκαρσία), Ιατρούδης

Αιγάλεω - Ηρόδοτος 2-0

Στις νίκες επέστρεψε το Αιγάλεω χάρη στο εντός έδρας 2-0 επί του Ηρόδοτου. Η γηπεδούχος ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 18' όταν έπειτα από μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Ηρόδοτου, ο Αρναρέλλης νίκησε τον αέρα τον Λουμπάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμιζα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να απαντήσουν άμεσα καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Λουμπάκης με κεφαλιά από κοντά δεν κατάφερε να βρει στόχο σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 23' ο Κατίδης με πλασέ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε επίσης να ισοφαρίσει. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49' το Αιγάλεω έχασε τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ καθώς ο Κόρτσαμ σταμάτησε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καββαδία, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του τραυματία Αρναρέλλη. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν ξανά το δεύτερο γκολ με τον Καββαδία σε μια φάση διαρκείας να βλέπει την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Οι παίκτες του Ηρόδοτου είχαν βγει μπροστά για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το Αιγάλεω με τον Τριμμάτη στο 73' έχασε ακόμα μια ευκαιρία, με το δυνατό φαλτσαριστό του σουτ να περνάει δίπλα από το κάθετο. Τελικά οι γηπεδούχοι καθάρισαν τη νίκη στο 80' με κεφαλιά του Βουκελάτου, ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ματς γράφοντας το τελικό 2-0.

Σκόρερ: 18′ Αρναρέλλης, 80' Βουκελάτος

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (83′ Σταματάκης), Τριμμάτης (83′ Μπρέμπος), Αρναρέλλης (46′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης (79′ Βουκελάτος), Πιαστόπουλος (79′ Τσίτσαρης)

Ηρόδοτος (Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσαμ, Καντέ (60′ Δ. Κοιλιάρας), Αργκιλέσι (60′ Γ. Κοιλιάρας), Κατίδης, Σουρνάκης, Αποστολίδης, Χατζησάββας, Λουμπάκης, Βρεττός, Γκίνη

Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Σάββατο 4/12

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ 0-1
Αιγάλεω - Ηρόδοτος 2-0
Εργοτέλης - Παναθηναϊκός Β' (17:00)

Κυριακή 5/12

Αστέρας Βλαχιώτη - Καλαμάτα (αναβολή)
Χανιά - Κηφισιά (14:45)
Ζάκυνθος - Επισκοπή
ΟΦ Ιεράπετρας - Ρόδος
Καλλιθέα - Λεβαδειακός (17:00)

Ρεπό: ΑΕ Καραϊσκάκης

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Σάββατο 11/12 (14:45)

Ρόδος - Καλλιθέα
Επισκοπή - ΟΦ Ιεράπετρας
Κηφισιά - Ζάκυνθος
Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου
Καραϊσκάκης - Εργοτέλης
Λεβαδειακός - Αιγάλεω (17:00)

Κυριακή 12/12

Παναθηναϊκός Β' - Αστέρας Βλαχιώτη (14:45)
AEK B' - Χανιά (17:00)

Η βαθμολογία

1. ΑΕΚ Β' 13
2. Καλλιθέα 12
3. Ρόδος 11
4. Λεβαδειακός 11
5. Αιγάλεω 10
6. Κηφισιά 10
7. Διαγόρας 8
8. Εργοτέλης 7
9. Καλαμάτα 6
10. Χανιά 5
11. Ηρόδοτος 5
12. Αστέρας Βλαχιώτη 4
13. Καραϊσκάκης 4
14. Παναθηναϊκός Β' 4
15. Επισκοπή 1
16. ΟΦ Ιεράπετρας 1
17. Ζάκυνθος 0

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα