Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη, το πρώτο ματς επαγγελματικών κατηγοριών που δεν διεξάγεται φέτος λόγω κορονοϊού

Newsroom
Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη, το πρώτο ματς επαγγελματικών κατηγοριών που δεν διεξάγεται φέτος λόγω κορονοϊού

bet365

Και τυπικά αναβολή στο ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη λόγω των οκτώ κρουσμάτων κορονοϊού σε παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οκτώ κρούσματα μεταξύ των παικτών του Αστέρα Βλαχιώτη προέκυψαν κατά τον τελευταίο έλεγχο στην ομάδα της Λακωνίας με συνέπεια το ματς με την ΑΕΚ Β' να αναβληθεί.

Αυτό είναι πλέον και επίσημο, όπως ανακοινώθηκε από τη Super League 2. Μάλιστα το ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτης είναι το πρώτο παιχνίδι τη φετινή σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία που αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κατόπιν σημερινής απόφασης της Super League 2, ο αγώνας ΑΕΚ Β-Αστέρα Βλαχιώτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, αναβάλλεται λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Λακωνίας. Θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι όσα εισιτήρια είχαν ήδη αγοραστεί ηλεκτρονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα ακυρωθούν άμεσα και το αντίτιμό τους θα επιστραφεί.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα