Το πανόραμα στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2: Νίκες για Βέροια, Ξάνθη και Αναγέννηση, επτάρα στην Καβάλα ο Πιερικός

Το πανόραμα στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2: Νίκες για Βέροια, Ξάνθη και Αναγέννηση, επτάρα στην Καβάλα ο Πιερικός

bet365

Η Βέροια νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και βρίσκεται στην κορυφή του Βορείου ομίλου στη Super League 2. Τεσσάρα η Αναγέννηση, σεφτέ η Ξάνθη, επτάρα στην Καβάλα ο Πιερικός.

Η 3η αγωνιστική της Super League 2 στον βόρειο όμιλο ολοκληρώθηκε με τη Βέροια να επικρατεί 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και να βρίσκεται στην κορυφή με επτά βαθμούς. Ο Πιερικός με... συντήρηση δυνάμεων συνέτριψε 7-0 την Καβάλα (νικούσε 5-0 στο ημίχρονο), η οποία ως γνωστόν παρατάσσεται στην κατηγορία με παίκτες που προέρχονται από άλλα σπορ. Η Αναγέννηση έριξε τεσσάρα στον Αλμωπό Αριδαίας, η Ξάνθη νίκησε για πρώτη φορά με το 1-0 επί του Θεσπρωτού, ενώ δεν ανέδειξε νικητή το Απόλλων Πόντου - Νίκη Βόλου (0-0).

Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου 3-0

Πολύ εύκολο απόγευμα είχε η Βέροια στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στην κατηγορία. Έχασε ευκαιρίες και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση.

Δύο γκολ για τη Βέροια σημείωσε ο Πασάς. Το ένα με κεφαλιά στο 28' και το άλλο με πέναλτι στο 52'. Το τελικό 3-0 έκανε ο Σκόνδρας στο 55ο λεπτό με κεφαλιά και έτσι η Βέροια βρίσκεται στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2.

ΣΚΟΡΕΡ: 28', 52' πεν. Πασάς, 55' Σκόνδρας

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (58′ Ράμος), Μούργος (58′ Φοφανά), Γαβριηλίδης (70′ Περδίκης), Γιακουμάκης, Πόζογλου (70′ Ντίνας), Πασάς (63′ Ισαακίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοβ, Γραικός (86′ Χατζής), Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (62′ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (86′ Ντουάρτε), Κουντουριώτης (66′ λ.τ Οκάν), Μπάτροβιτς (86′ Χάσεκ), Βερνάρδος.

Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Νίκη Βόλου. Στο 2' ο Πάνος απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 3' ο Τζιώρας αστόψησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 45' οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ροχάνο από τον Καλαϊτζίδη, αλλά ο Αλάμπεης έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 64' ο Ροχάνο βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 90' η Νίκη έφτασε κοντά στο πολυπόθητο γκολ, αλλά την κεφαλιά του Κάσσου έβγαλε ο Πολίτης. Τελευταία φάση ήταν η κεφαλιά του Παναγιωτίδη σε σέντρα του Βλαχομήτρου που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαργκάν, Καλογέρης, Ζαχαράκης, Αμαραντίδης, Παπαϊωάννου, Ξιφλίνος (62′ Δεινόπαπας), Φράγκος.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας (61′ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (68′ Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Τζιώρας (62′ Κυριακίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 4-0

Η Αναγέννηση πέτυχε τη 2η εντός έδρας νίκη της σε ισάριθμα ματς στην κατηγορία και με μηδέν παθητικό διασύροντας αγωνιστικά τον Αλμωπό με σκορ 4-0. Οι Καρδιτσιώτες μπήκαν δυνατά από την αρχή στον αγώνα και έως το 65' είχαν βάλει 3 γκολ. Στο 6' ο Λαρρέα με σουτ έκανε το 1-0. Στο 39' ο Γκίνη με κεφαλιά σκόραρε για το 2-0 ενώ ο Μπιανκόνι έβαλε τα δύο άλλα τέρματα. Το ένα στο 65' και το 4-0 στο 79' με κεφαλιά.

ΣΚΟΡΕΡ: 6' Λαρέα, 39', 84' Γκίνη, 67' Μπιανκόνι
Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Κουτσιανικούλης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης.
Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελας, Γιουκούδης.

Πιερικός – Καβάλα 7-0

Η Καβάλα στον πρώτο της αγώνα στη Super League 2 διασύρθηκε με 7-0 από τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο ΑΟΚ, που παρατάσσεται στην κατηγορία με αθλητές άλλων σπορ, δεν αντιστάθηκε σε καμία στιγμή και υποτάχθηκε στην ομάδα της Πιερίας, η οποία αν το ήθελε θα είχε βάλει περισσότερα γκολ.

Ο Πιερικός είχε δοκάρι στο 3' με σουτ του Χατζάρα, ενώ στο 5' έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Εμπουσί στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Χατζάρα. Στο 7' έγινε το 2-0 με πλασέ του Καρανάτσιου από τη μικρή περιοχή. Στο 29' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 3-0 με κεφαλιά του Παντελιάδη και το 4-0 στο 34' με τον Χατζάρα. Το 5-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, διαμορφώθηκε στο 37' με σουτ του Ζαφειράκη. Στο 47' οι Μαυρίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 86' με εκτέλεση πέναλτι του Καγκελίδη.

ΣΚΟΡΕΡ: 5' Εμπουσί, 7′ Καρανάτσιος, 29′ Παντελιάδης κεφ, 34′ Χαντζάρας σουτ, 37′ Ζαφειράκης σουτ, 47′ Μαυρίδης σουτ, 86' πεν. Καγκελίδης

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης (46′ Μουρατίδης), Παντελιάδης (46′ Καγκελίδης), Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης, Μπουολί (46′ Πέλκας), Καρανάτσιος, Χαντζάρας (46′ Μαυρίδης).

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου, Δραγανίδης (71′ Μπουτζατζάς).

Ξάνθη – Θεσπρωτός 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 49' Μονρόουζ
Ξάνθη (Κεχαγιάς): Γιακουμής, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Πλατέλλας, Γκινσάρι, Γκόμεζ, Τζανακάκης, Μονρόουζ, Δόρης, Ουνγιαλίδης.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Γ. Γώγος, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης, Σαραντίδης, Πατσέκο, Πούφλης.

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική)

Σάββατο 20/11
Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0
Πανσερραϊκός - Τρίκαλα 1-1
Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 0-0

Κυριακή 21/11
Βέροια - Ολυμπιακός Βόλου 3-0
Απόλλων Πόντου - Νίκη Βόλου 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας 4-0
Πιερικός - Καβάλα 7-0
Ξάνθη - Θεσπρωτός 1-0

Η βαθμολογία

1. Βέροια 7
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
3. Ολυμπιακός Β' 6
4. Πιερικός 4
5. Ξάνθη 4
6. ΑΕΛ 3
7. Πανσερραϊκός 3
8. Ηρακλής 3
9. Νίκη Βόλου 3
10. Θεσπρωτός 3
11. Αλμωπός Αριδαίας 3
12. Τρίκαλα 2
13. ΠΑΟΚ Β' 2
14. Ολυμπιακός Βόλου 2
15. Απόλλων Πόντου 1
16. Απόλλων Λάρισας 1
17. Καβάλα 0

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη (24/11)
Καβάλα-Ξάνθη
Αλμωπός Αριδαίας
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου
ΠΑΟΚ Β'-Βέροια
Τρίκαλα-Ηρακλής
ΑΕΛ-Πανσερραϊκός
Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β'
Πέμπτη (25/11)
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα