Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: Όλα μηδέν στο Καυτανζόγλειο (vid)

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: Όλα μηδέν στο Καυτανζόγλειο (vid)

bet365

Σ’ ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και η ένταση, Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) μπροστά σε περίπου 1.000 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με τον Ηρακλή να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα, να πιέζει την εστία του Ταλιχμανίδη, αλλά να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις καλές στιγμές που είχε με το σουτ του Α. Παπαστεργιανού (6’) και κυρίως με το σουτ του Μ. Παπαστεργιανού από το ημικύκλιο της περιοχής στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το πρώτο μισάωρο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ισορρόπησαν το παιχνίδι, άρχισαν να απορροφούν την πίεση των αντιπάλων τους και προς το τέλος του ημιχρόνου πάτησαν στην περιοχή του Ηρακλή.

Όμως, στην πιο καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο 37ο λεπτό, ο Παλαβράκης είπε «όχι» αρχικά στον Γκορτετζιάνι και στη συνέχεια στο σουτ του Τζίμα.

Καλύτερος και στο β' μέρος ο Ηρακλής

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ηρακλή να πιέζει και να πλησιάζει στο 1-0 με τον Τόσκα στο 56ο λεπτό, ωστόσο ο Ταλιχμανίδης με σπουδαία επέμβαση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι και της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους, με καλύτερη ισορροπία και αρκετές στημένες μπάλες, που όμως δεν έφεραν το γκολ. Στο 77′ ήταν η σειρά του Μανόλη Παπαστεριανού να απειλήσει από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του έμπειρου μέσου έφυγε παράλληλα με την εστία του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν από το φινάλε το σουτ του Βιτίνιο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Μανωλάκης, Παπαστεργιανός Μ., Παπαστεργιανός Α., Τόμας (73’ Μασούρας), Παπαδόπουλος (46’ Πήλιος), Βιτίνιο, Τόσκα (88’ Καρτσαμπάς), Μπαστακός.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (81’ Φασίδης), Τζίμας (74’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (46’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (68’ Κουλούρης).

Τίμησαν τη μνήμη των δύο αδερφών

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη δυο φίλων του Ηρακλή, του Αλέξη και του Δημήτρη. Ο πρώτος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα χρόνια, και ο αδερφός του, Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή ακριβώς δέκα χρόνια μετά τον αδερφό του.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα