Ολυμπιακός Β': Νίκη με εξαιρετικό Τζολάκη και σκόρερ Κωστή υπό τα βλέμματα των Μαρτίνς και Καρεμπέ

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Νίκη με εξαιρετικό Τζολάκη και σκόρερ Κωστή υπό τα βλέμματα των Μαρτίνς και Καρεμπέ

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League 2 επικρατώντας με σκορ 1-0 της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη, παρουσία των Πέδρο Μαρτίνς και Κριστιάν Καρεμπέ.

Μετά το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ Β' ο Ολυμπιακός Β' πήρε και το ματς με την ΑΕΛ με σκορ 1-0 κάνοντας το 2/2 στην κατηγορία της Super League 2 (το ματς με τα Τρίκαλα είχε αναβληθεί). Το παιχνίδι είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Ουσιαστικά όμως... κλείδωσε με δύο φάσεις. Στο 77' ο Τζολάκης - που έκανε ξανά ένα πολύ καλό παιχνίδι - απέκρουσε το σουτ του Όγκμποε και στο 79' ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Κωστή, που το πανηγύρισε έντονα και δείχνοντας να κλείνει τα αυτιά του. Η φάση άρχισε από πολύ καλή ενέργεια και ντρίμπλα του αρχηγού Ξενιτίδη και μετά από πάσα του Αλγκασίμ Μπα.

Στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε δύο φορές (από μία φορά στα δύο γόνατά του) για τον Ολυμπιακό ο Νίκολιτς. Το παιχνίδι παρακολούθησαν από κοντά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ και άλλα στελέχη της α' ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος Κύπριος Ιωάννης Κωστή παίζει κυρίως δεκάρι. Αγωνίζεται όμως και ως οκτάρι αλλά και ως ακραίος επιθετικός. Ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει από το 2019 από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου (με τις... ευλογίες του Καρεμπέ) και μετά είχε δοθεί ως δανεικός σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό. Στη φετινή SL2 έχει 1 γκολ με 2 συμμετοχές. Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει παίξει ποτέ. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Κύπρου και είναι 10 φορές διεθνής με τη μεγάλη Εθνική της Κύπρου. Στον Λεβαδειακό είχε 12 αγώνες με 3 γκολ και 1 ασίστ και στην ΑΕΛ είχε 3 παρουσίες.

Σκόρερ: 79' Κωστή σουτ

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή) και Μπα (90+2′ Ντόι).

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (84′ Θ. Παπαγεωργίου), Αμπούντ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (84′ Γρηγορόπουλος), Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60′ Ακούνια), Νικολιάς (75′ Ταχάρ) και Όγκμποε.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα