ΑΕΚ Β' - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1: Τρένο με 3Χ3

Newsroom
ΑΕΚ Β' - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1: Τρένο με 3Χ3

bet365

Στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2 διατηρήθηκε η ΑΕΚ Β', η οποία επικράτησε και της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1, σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη της.

Συνέχεια έδωσε η ΑΕΚ Β' στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στη Super League 2. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων κάνοντας το 3Χ3 και παραμένοντας στην κορυφή του Νοτίου ομίλου.

Η ΑΕΚ Β' ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλα γκολ πέρα από εκείνο του Κορνέζου με το οποίο πήγε μπροστά στα αποδυτήρια. Στο 13' από γύρισμα του Μιτάι, ο Κοσίδης πήγε να τελειώσει τη φάση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χουάντερσον είπε «όχι» στην όμορφη ενέργεια του Γιούση. Πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο οι κιτρινόμαυροι είχαν και τρίτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Χριστόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ και τελικά το 1-0 ήρθε στο 29'. Ο Γιούσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κορνέζος με δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα βάζοντας την ΑΕΚ Β' μπροστά στο σκορ. Ακόμα μια καλή στιγμή για τους παίκτες του Οφρυδόπουλου ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όμως ο Χουάντερσον έβγαλε το συρτό σουτ του Χριστόπουλου.

Η ΑΕΚ Β' δεν είχε την ίδια ορμή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ανασταλτικά δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και απλά έψαχνε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το ματς. Αυτό ήρθε στο 74' με σκόρερ τον Κοσίδη. Ο Σαμπανάτζοβιτς τροφοδότησε τον Γιούση, ο οποίος ανατράπηκε από τον Φετεινίδη μέσα στην περιοχή. Ο Κοσίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0. Η ομάδα της Άρτας μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν στο 81' ο Ναζίμ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ μειώνοντας σε 2-1. Στα λεπτά που απέμεναν η ΑΕΚ Β' κράτησε το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας το απόλυτο από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μιτάι, Λάτσι, Κορνέζος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (66' Ρουκουνάκης) Μουστακόπουλος (88' Γερολέμου), Χριστόπουλος Ευθ. (66' Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης (79' Παρράς), Κοσίδης (79' Ιατρούδης)

ΑΕ Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης (68' Γαλεάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλτόνι (68' Ρουμπανγκούκα), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα