Ολυμπιακός Β: Με Κινκουέ κόντρα στην ΑΕΛ

Ολυμπιακός Β: Με Κινκουέ κόντρα στην ΑΕΛ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός Β: Με Κινκουέ κόντρα στην ΑΕΛ

bet365

Ο Ετιέν Κινκουέ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου (20/11) κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός Β' κοντράρεται το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11, 15:00, One Channel) με την ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Ετιέν Κινκουέ, ο οποίος στην πρεμιέρα εναντίον του ΠΑΟΚ Β είχε νιώσει αδιαθεσία και έμεινε εκτός.

Νοκ άουτ βρίσκεται ξανά ο Δημήτρης Πινακάς. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 3-1 στην 1η αγωνιστική, ενώ το ματς της 2ης στροφής κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα αναβλήθηκε, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών του Ολυμπιακού Β με την Εθνική.

Η αποστολή: Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Μαυρουδής, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Τζολάκης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόι, Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Τσέλιος, Κεραμίδας.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα